Antena Căutare

Prognoza Meteo, 19 iulie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Începutul acestei săptămâni ne aduce vreme în general instabilă.

meteo Galerie
Prognoza Meteo, 19 iulie 2021 | Profimedia

În sud-vestul, vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, precum și la munte, iar seara și noaptea pe arii mai restrânse și în restul teritoriului, vor fi înnorări temporar accentuate, averse ce vor avea mai ales caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe alocuri vijelii și chiar grindină.

În special în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 20-30 litri/mp și izolat 50-60 litri/mp. Valorile termice vor scădea în regiunile vestice, nordice și centrale, dar în sud și în sud-est vor caracteriza în continuare o vreme călduroasă, local caniculară după-amiaza.

Vremea în Maramureș 19 iulie 2021

În Maramureș cerul va fi acoperit, sunt așteptate ploi torențiale, fenomene electrice și intensificări ale vântului de scurtă durată. Maxima zilei va atinge 28 grade.

Vremea în Crișana 19 iulie 2021

Vremea instabilă așteaptă astăzi și locuitorii Crișanei. Ceurl va fi mai mult noros și va ploua, iar termometrele nu vor indica mai mult de 28 grade.

Vremea în Banat 19 iulie 2021

Bănățenii vor avea parte de o zi de luni cu ploi, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Termometrele vor indica la prânz 30 grade.

Vremea în Oltenia 19 iulie 2021

Ploi se așteaptă astăzi și în Oltenia, la început în vest, ca mai apoi să cuprindă și restul regiunii. Temperaturile se mențin ridicate, cu maxime de până la 30 grade.

Vremea în Transilvania 19 iulie 2021

În jumătatea de vest a Transilvaniei va ploua azi, iar precipitațiile se vor extinde către prânz și în jumătatea de est a regiunii. Maximele de astăzi se vor încadra între 27 și 32 grade.

Vremea în Moldova 19 iulie 2021

Se pare că nici în Moldova nu vom scăpa de precipitații astăzi. Ploile vor fi prezente în nord-vestul regiunii, dar apoi se vor extinde și în rest. Mercurul din termometre va urca astăzi până la 35 grade.

Vremea în Dobrogea 19 iulie 2021

Ziua de luni vine în Dobrogea cu vreme frumoasă, cerul va fi mai mult senin, vântul va adia slab, iar temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 34 grade.

Vremea în Muntenia 19 iulie 2021

Pentru Muntenia, meteorologii anunță o zi caldă, cu mult soare și temperaturi ridicate. Spre seară vor apărea ceva precipitații în nord-vestul regiunii. Valorile termice se vor încadra între 33 și 36 grade.

Vremea în capitală 19 iulie 2021

În București vom avea o nouă zi caniculară, astfel maxima zilei se va situa în jurul valorii de 35 grade. Mâine apar rpecipitațiile, iar maxima va atinge 33 grade. Miercuri așteptăm din nou precipitații însoțite de descărcări electrice și o maximă ce va atinge 30 grade.

Super Neatza, 15 iulie 2021.Rețetă de prăjitură din biscuiți cu frișcă și fructe de pădure, preparată de Vlăduț... Horoscopul zilei 19 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zod...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x