Live acumMireasa Sezonul 3
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Prognoza meteo, 22 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Meteorologii anunță vreme caldă pentru 22 ianuarie, cu maximele care se vor încadra între 4 și 14 grade Celsius.

Meterorologii anunță vreme caldă pentru ultima decadă din ianuarie

Profimedia

Meteorologii anunță vreme caldă pentru acest final de săptămână din ultima decadă a lunii ianuarie. Dacă temperaturile maxime se vor situa între 4 și 14 grade, cele minime se vor situa între -5 și -3 grade, în Depresiunile Carpaților Orientali.

Cerul va fi variabil cu înnorări în Vestul, Sud-Vestul, Nordul și parțial centrul țării, unde, temporar va ploua.

În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va sufla slab și moderat. Dacă alegeți să vă petreceți weekend-ul la munte, veți avea parte de un strat de zăpadă consistent în toate masivele, iar maximele termice vor fi pozitive cu 1 grad în Ceahlău, 6 la Sinaia, 8 grade la Predeal și tot 8 Grade în Păltiniș.

Prognoza meteo în Maramureș 22 ianuarie 2021

În Maramureș cerul va fi acoperit d enori, dar șansele de ploaie vor fi reduse. Temperaturile vor urca până la 7 Grade în Sighetul Marmației, 9 grade în Baia Mare și 10 grade în Satu Mare.

Prognoza meteo în Crișana 22 ianuarie 2021

În Crișana sunt așteptate ploi slabe și maxime termice de până la 13 grade Celsius în Oradea și 14 grade în Arad.

Prognoza meteo în Banat 22 ianuarie 2021

În Banat cerul va fi noros și vor exista precipitații slabe. Maxima zilei va atinge 14 grade atât în Reșița, cât și în Rimișoara și Lugoj.

Prognoza meteo în Oltenia 22 ianuarie 2021

Meteoroglogii anunț vreme mohorâtă în Oltenia. Cerul va fi mai mult noros, cu excepția Vestului regiunii, und ese anunță și episoade cu soare. Maxima înregistrată va fi de 11 grade Celsius în Râmnicu Vâlcea, de 10 grade în Slatina, 9 grad eîn Târgu Jiu, 9 grade în Craiova și 9 grade în Drobeta.

Citește și: Luna lui februarie 2021 aduce temperaturi scăzute. Care sunt zonele afectate de vremea rea și unde nu este indicat să călătoriți

Prognoza meteo în Tansilvania 22 ianuarie 2021

Pentru Transilvania meteorologii anunță vreme variată, cu cer acoperit d enori în Vest și raze de soar eîn resutul regiunii. Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius în Deva și Sibiu, 10 grade în Zalău și Alba Iulia, 9 grade Celaius în Bistrița, Sfântu Gheorghe, Târgu-Mureș și Brașov, 7 grad eîn Cluj-Napoca și 4 grade Celsius în Miercurea Ciuc.

Prognoza meteo în Moldova 22 ianuarie 2021

În Moldova ne așteaptă o zi plăcută cu cer variabil spre senin și temperaturi ce vor atinge la prânz 9 grade Celsius în Bacă și Focșani, 10 grade în Piatra Neamț și Iași și 11 grad eîn Botoșani și în Suceava.

Prognoza meteo în Dobrogea 22 ianuarie 2021

Dobrogenii vor fi răsfățați astăzi cu soar eși temperaturi destul d eridicate pentru luna ianuarie. Așadar, se vor înregistra 8 grade în Sulina, 11 grade în Tulcea și Constanța și 12 grade în Cernavodă.

Prognoza meteo în Muntenia 22 ianuarie 2021

Soarele va fi prezent astăzi și în Muntenia. Temperaturile maxime vor atinge 12 grade Celsius în Călărași și Ploiești, 11 grade în Giurgiu, Slobozia, București și Târgoviște, 10 grade în Brăila și Buzău, Pitești și Alexandria.

Prognoza meteo în București în weekend

Vremea în București în acest sfârșit de săptămână va fi una caldă pentru această perioadă din ianuarie. Maximele vor fi de 11 grade vineri și 12 grade sâmbătă și duminică.

Citește și: Yanet Garcia este acum cea mai sexy prezentatoare meteo din Mexic, însă nu a arătat tot timpul așa. Transformarea e incredibilă