Antena Căutare

Luna lui februarie 2021 aduce temperaturi scăzute. Care sunt zonele afectate de vremea rea și unde nu este indicat să călătoriți

Luna februarie din anul 2021 se apropie tot mai rapid, însă aduce cu ea temperaturi foarte scăzute pe întreg teritoriul României.

Vreme ploioasă și un semn galben, care atenționează vremea rea Galerie
Vreme rea în luna februarie a anului 2021 în întreaga țară

În luna februarie a acestui an, vremea ne va surprinde și de dată aceasta. În București se vor înregistra 4°C, temperatura minimă va fi de 2°C, iar maximă de 5°C. Este indicat să vă îmbrăcați mai gros și există riscul să vă udați în acea perioadă. Capitală nu reprezintă o destinație bună pentru a călători în luna februarie.

Temperaturile în Iasi, Timisoara, Lugoj, Tulcea, Deva, Bacău, Sinaia, Eforie Sud, Navodari, Sfântu-Gheorghe (Transilvania), Vatra Dornei, Alexandria, Hunedoara, Bârlad, Arad, Târgu Jiu, Suceava, Ovidiu, Râmnicu Vâlcea, Sulina, Drobeta-Turnu Severin, Campina, Vaslui, Mangalia, Sfântu Gheorghe (Delta Dunării), Costinesti, Baia Mare, Cluj-Napoca, Tecuci, Giurgiu, București, Constanta, Alba Iulia, Brasov, Roman, Oradea (Transilvania), Craiova, Pascani, Turda, Miercurea-Ciuc si Sibiu și pe întregul teritoriu al României vor fi foarte scăzute, soarele nu va apărea pe cer, iar ploile vă pot strica planurile de călătorie.

Unde să călătorești în România în luna lui februarie 2020

Temperaturile în Bacău în luna lui februarie sunt unele mai scăzute, se pot înregistra maxim 3°C și minim -0°C, iar temperatura medie este de 2°C. Dacă doriți să călătoriți în această zonă a României este indicat să vă luați haine groase. Nu vor exista prea multe șanse de precipitații, însă vremea rece își va face simțită prezența, conform unde-si-cand.net.

În unul dintre cele mai frumoase orașe din țara noastră se anunță climă rece, orașul Brașov va înregistra temperatura maximă de 2°C, minimă de -1°C și medie de -0°C. Dacă vă doriți să mergeți la munte în luna februarie ar trebui să vă luați haine călduroase, pentru că temperatura este mai mult decât răcoroasă. Brașovul nu reprezintă o destinație bună pentru luna februarie, având în vedere temperaturile scăzute.

În Cluj-Napoca se vor înregistra 1°C, temperatura maximă fiind de 3°C, iar minimă de -1°C în luna lui februarie 2021. Este posibil să existe câteva zile cu precipitații, însă nu va ploua toată lună.

În Constanța temperaturile vor fi puțin mai ridicate, temperatura medie de 6°C, maximă de 7°C, iar minimă de 5°C. Vremea va fi una nefavorabilă și este posibil să apară câteva precipitații, nu uitați să vă luați haine groase, dacă urmează să călătoriți în această zonă a României.

Iași, Oradea, Sibiu, Timișoara, Alba Iulia, Arad, Giurgiu, Tulcea, Suceava și Baia Mare sunt orașele care vor avea parte de vreme rea, temperaturi scăzute în luna februarie a anului 2021, dar normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo 5 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 6 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x