Căutare Live

Prognoza meteo 26 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi este frig în cea mai mare parte a țării. Cerul este mai mult senin la deal și la munte, iar în zonele joase de relief este ceață. Vântul va sufla slab și moderat.

Astăzi este frig în cea mai mare parte a țării. Cerul este mai mult senin la deal și la munte, iar în zonele joase de relief este ceață. Vântul va sufla slab și moderat.

Antena 1

Pentru Maramureș se anunță o zi de joi cu cer variabil și temperaturi ce vor ajunge până la 7 grade în Satul Mare și 9 grade în Sighetu Marmației.

În Crișana se răcește azi, cerul este parțial noros, iar maxima zilei nu va depăși 4 grade.

Bănățenii vor avea parte de ceață în Vest și Nord-Vest, dar pe parcursul zilei se va arăta soarele. Mercurul din termometre va urca până la 5 grade în Timișoara, 10 grade în Lugoj și 12 în Reșița.

În Oltenia se anunță o zi de noiembrie cu cer variabil spre senin. Temperaturile vor ajunge până la 8 grade în Slatina, 12 grade în Râmnicu Vâlcea.

În Transilvania se anunță temperaturi de până la -10 grade. În timpul zilei soarele va reuși să urce temperaturile până la 2 grade în Cluj-Napoca și 10 grade în Bistrița.

În Moldova sunt condiții de ceață dimineața și seara. Maxima zilei va ajunge astăzi până la 7 grade în Focșani și Galați și 9 grade în Vaslui și în Iași.

În Dobrogea se anunță o zi plăcută cu temperaturi normale pentru perioada în care ne aflăm. Se vor înregistra 9 grade în Constanța și 10 grade în Cernavodă.

În Muntenia veștile despre vreme sunt chiar bune. Cerul este senin, iar la prânz temperaturile ajung până la 8 grade în Slobozia, 15 grade în Târgoviște.

În Capitală ne vom bucura de soare, iar temperaturile maxime ajung până la 11 grade.

Chiar dacă în weekend este mai frig, maxima zilei se va situa în jurul valorii de 9 grade.


Horoscopul zilei, 26 noiembrie 2020. Confruntări și discuții în contradictoriu, vezi ce se întâmplă cu Leii... Cum ne putem controla poftele alimentare prin psiho dietă...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x