Antena Căutare

Prognoza meteo 26 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi este frig în cea mai mare parte a țării. Cerul este mai mult senin la deal și la munte, iar în zonele joase de relief este ceață. Vântul va sufla slab și moderat.

Prognoza meteo 26 noiembrie 2020
Astăzi este frig în cea mai mare parte a țării. Cerul este mai mult senin la deal și la munte, iar în zonele joase de relief este ceață. Vântul va sufla slab și moderat. | Antena 1

Pentru Maramureș se anunță o zi de joi cu cer variabil și temperaturi ce vor ajunge până la 7 grade în Satul Mare și 9 grade în Sighetu Marmației.

În Crișana se răcește azi, cerul este parțial noros, iar maxima zilei nu va depăși 4 grade.

Bănățenii vor avea parte de ceață în Vest și Nord-Vest, dar pe parcursul zilei se va arăta soarele. Mercurul din termometre va urca până la 5 grade în Timișoara, 10 grade în Lugoj și 12 în Reșița.

În Oltenia se anunță o zi de noiembrie cu cer variabil spre senin. Temperaturile vor ajunge până la 8 grade în Slatina, 12 grade în Râmnicu Vâlcea.

În Transilvania se anunță temperaturi de până la -10 grade. În timpul zilei soarele va reuși să urce temperaturile până la 2 grade în Cluj-Napoca și 10 grade în Bistrița.

În Moldova sunt condiții de ceață dimineața și seara. Maxima zilei va ajunge astăzi până la 7 grade în Focșani și Galați și 9 grade în Vaslui și în Iași.

În Dobrogea se anunță o zi plăcută cu temperaturi normale pentru perioada în care ne aflăm. Se vor înregistra 9 grade în Constanța și 10 grade în Cernavodă.

În Muntenia veștile despre vreme sunt chiar bune. Cerul este senin, iar la prânz temperaturile ajung până la 8 grade în Slobozia, 15 grade în Târgoviște.

În Capitală ne vom bucura de soare, iar temperaturile maxime ajung până la 11 grade.

Chiar dacă în weekend este mai frig, maxima zilei se va situa în jurul valorii de 9 grade.


Horoscopul zilei, 26 noiembrie 2020. Confruntări și discuții în contradictoriu, vezi ce se întâmplă cu Leii... Cum ne putem controla poftele alimentare prin psiho dietă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Super Neatza, 1 decembrie 2023. Cei mai frumoși Ciobănești Românești de Bucovina Super Neatza, 1 decembrie 2023. Cei mai frumoși Ciobănești Românești de Bucovina Vineri, 01.12.2023, 09:43
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Romică Țociu, cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. La ce gest a apelat Ramona Olaru când l-a văzut

Romică Țociu, cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. La ce gest a apelat Ramona Olaru când l-a văzut

Romică Țociu a fost surprins cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. Actorul a fost emoționat peste măsura de confesiunile făcute de fiul său, Cătălin. Ramona Olaru nu s-a putut abține și a apelat la un gest neașteptat.

Vineri, 01.12.2023, 11:43
CONCURS "Prăjitură pentru Moș Crăciun". Ce poți câștiga

CONCURS "Prăjitură pentru Moș Crăciun". Ce poți câștiga

Hai să-i impresionezi pe Moș Crăciun și pe prietenii de la Neatza. Pregătește prăjitură pentru Moș Crăciun și poți câștiga premii speciale.

Miercuri, 29.11.2023, 16:07
Ziua mondială a televiziunii a fost sărbătorită la Neatza cu Răzvan și Dani. Momentul emoționant care a captat telespectatorii

Ziua mondială a televiziunii a fost sărbătorită la Neatza cu Răzvan și Dani. Momentul emoționant care a captat telespectatorii

Neatza cu Răzvan și Dani a sărbătorit într-un mod surprinzător Ziua mondială a televiziunii (World Television Day), care este marcată, anual, pe data de 21 noiembrie. Un moment cu totul inedit a fost difuzat marți, cu ocazia celebrării acestui eveniment important.

Miercuri, 22.11.2023, 13:39
Dani Oțil nu ar fi vrut să-și lase soția să poarte această ținută în public. Cum a arătat modelul într-o bluză transparentă

Dani Oțil nu ar fi vrut să-și lase soția să poarte această ținută în public. Cum a arătat modelul într-o bluză transparentă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu petrec câteva zile minunate în Italia. Cei doi și-au ținut urmăritorii la curent cu itinerariul călătoriei, dar și cu micile ”nedumeriri”.

Duminica, 19.11.2023, 12:12
Ultimele știri
x