Antena Căutare

Prognoză meteo 5 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vremea de astăzi se anunță a fi frumoasă, cu maxime de 13 grade în mare parte din țară, mai scăzute fiind în zonele montane.

meteo
Prognoză meteo 5 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Vom avea și precipitații slabe prin Banat, Crișana și Maramureș, dar și Transilvania și zonele montane.

În Maramureș se așteaptă astăzi precipitații, dar nu foarte însemnate cantitativ. Maxima zilei se va situa în jurul valorii de 13 grade. Ceva ploi slabe vom avea astăzi și în Crișana, iar termometrele vor înregistra o maximă de 12 grade.

Bănățenii vor avea parte de cer noros, precipitații slabe și maxime de 13 grade. În Oltenia vom avea vreme închisă, cu cer noros și condiții de ploaie, mai ales în prima parte a zilei. Soarele se va arăta timid doar în sud-vestul regiunii, iar valorile termice de astăzi vor urca până la 16 grade.

În Transilvania vom avea vreme variată, cu cer noros în centru și soare în est și condiții de ceață în sud-estul regiunii. Iar temperaturile maxime vor ajunge până la 14 grade.

Pentru Moldova, meteorologii anunță cer acoperit de nori în jumătatea de nord și soare în jumătatea de sud. Tempraturile de astăzi vor atinge o maximă de 14 grade. În Dobrogea vom avea vreme frumoasă, cu cer variabil și maxime ce vor atinge 15 grade.

O zi plăcută așteptăm astăzi și în Muntenia. Cerul va fi variabil, iar mercurul din termometre va atinge 14 grade.

Horoscopul zilei 5 noiembrie. Vărsătorii sărbătoresc azi o reușită pe plan profesional, află ce se întâmplă cu Peștii... Secretul celui mai fraged și gustos pui la rotisor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x