Antena Căutare

Prognoza Meteo, 8 aprilie 2020. Vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească

Vremea va fi foarte frumoasă. În sud și în sud-est va fi mai cald decât în mod obișnuit pentru această perioadă.

Miercuri, 8 aprilie, vremea va fi frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească uşor în toate zonele. Conform ANM, temperaturile maxime se vor situa în jurul celor normale în sud şi în sud-est şi peste cele caracteristice perioadei în restul ţării şi se vor încadra între 10...13 grade pe litoral şi 20...21 de grade în nordul şi nord-estul teritoriului.

Minimele termice vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre -7 grade în cele din estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile Crişanei.

În prima săptămână de prognoză vremea va intra într-un proces de încălzire. Astfel, de la o medie regională a valorilor maxime de 16 grade, se va ajunge la 24 de grade în 11 și 12 aprilie. Această tendință va fi asemnătoare și pentru temperaturile minime, media acestora urmând să crească de la 0 grade, până spre 6 - 7 grade. În a doua săptămână, sunt estimate valori maxime în medie de 16 - 19 grade și minime de 6 sau 8 grade.

Până pe data de 12 aprilie nu se vor semnala precipitații, iar apoi probabilitatea de apariție a acestora va fi în creștere.

Tu știi ce înseamnă să ai timp liber în carantină? Cătălin Oprișan ne arată și ne înveselește din nou și din nou... Ideea de joc în izolare: Bătaie pe "rupte" cu perne! Pac una la cap, pac una la picioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x