Antena Căutare

Prognoza Meteo, 8 iunie 2020. Vreme se menține caldă, cu ploi trecătoare. Care sunt temperaturile prognozate

Prognoza Meteo, 8 iunie 2020. Frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Ramona Olaru, prezintă cum va fi vremea. Vreme se menține caldă, cu ploi trecătoare.

Agenția Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo valabilă pentru data de 8 iunie. Astfel, aflăm că vremea va fi caldă, dar și în general instabilă îndeosebi în vestul și nordul țării, precum și în zonele de munte, unde vor fi intervale cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului și cu aspect de vijelie și izolat grindină.

Ploile vor avea și caracter torențial, astfel în intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor depăși 15-20 l/mp și izolat 30 l/mp.

În celelalte regiuni, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat îndeosebi după-amiaza.

Alertă meteo! Ploi puternice în România! Unde se vor rupe norii, în următoarele ore

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 18 grade. Dimineața, în Dobrogea vor mai fi condiții de ceață.

Şi la Bucureşti, luni, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29-30 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materialul de mai sus!

Horoscopul zilei, 8 iunie 2020. Capricornii își pot mări veniturile financiare. Ce zodii pot avea probleme de sănătate... Smiley News: Bărbatul lăsat inconștient de un butoi de varză și românii care au topit statui de bronz din Bruges...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x