Ramona Olaru, cu bustul acoperit doar de o fundă aurie. Cum a apărut frumoasa blondină la Neatza

Ramona Olaru, co-prezentatoarea matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, surprinde cu o apariție incendiară, într-o fustă mini și un top ce pune imaginația fanilor pe jar. Ea ne-a obișnuit mereu cu look-uri inedite și ținute îndrăznețe.

Asitenta de la Neatza are o frumusețe aparte.

instagram

Blondina a apărut în platoul Neatza purtând o ținută îndrăzneață. Chiar dacă aceasta nu ar fi prima dată, ea impresionează mereu prin felul în care alege ținutele și cât de lipsită de inhibiții este uneori.

Ea a ales să poarte un top mai special, care arată ca o fundă aurie, frumos legată la spate, ce îi pună în evidență bustul amplu și îi lasă la vedere abdomenul lucrat. În partea de jos, Ramona a ales o fustă mini denim, care îi dezvăluie picioarele lungi și suple.

Vezi mai multe imagini cu Ramona Olaru în GALERIE FOTO

Cu toții știm că matinala de la Neatza are veleități de model și nu se sfiește să își arate formele, punându-ți în evidență frumusețea în fiecare zi. În timpul liber, când nu e în platoul Antenei 1, blondina pozează pentru diverse campanii publicitare ale unor branduri renumite.

Fotografia cu spatele pe care ea a postat-o pe contul ei de Instagram în urmă cu puțin timp a strâns peste 2.000 de like-uri în doar 2 ore, semn că fanilor ei le-a plăcut la nebunie ținuta care lasă multă piele la vedere.

citește și: Ramona Olaru, distracție într-o vacanță exotică. Asistenta Tv s-a pozat în cel mai sexi costum de baie, de până acum

Ramona Olaru este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul intern. Asistenta TV arată întotdeauna impecabil de la primele ore ale dimineții.

Ramona Olaru, la interviul pentru postul de la Neatza cu Răzvan și Dani

Frumoasa Ramona s-a alăturat echipei de la matinal în 2019, după ce emisiunea ”Prietenii de la 11” a fost anulată. Cu toate acestea, primul interviu de angajare la echipa de la Neatza l-a avut în urmă cu 8 ani.

”A venit Ramona la prima angajare, ne-a vorbit despre la câți centimetri se bagă porumbul în sol. Nu e glumă. Arăta cu totul și cu totul în alt fel. Cred că venea de la cămin. În primele 20 de secunde era cu fundul pe o masă... A fost oarecum și descoperirea noastră. Uite ce frumos ai crescut”, povestește Dani.

Ce studii are Ramona Olaru, vecina de la Neatza

Ramona Olaru s-a născut în Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București și printr-o împrejurare, a ajuns în căminul Agronomiei. Pentru că nu avea cazarea asigurată, a decis să se înscrie la cursuri, la îndemnul unor prieteni.

citește și: Ramona Olaru arăta total diferit în 2018. Vedeta a pozat în aceeași ipostază și și-a provocat fanii să găsească diferențele

Ulterior a studiat și Management Financiar Contabil. În plus, și-a finalizat studiile de licență cu un master în inginerie agricolă.

Cu toate acestea, Ramona nu a fost și nici nu este atrasă de acest domeniu. Înainte de primele sale apariții la TV, ea a fost picol și model. Încă mai participă la prezentări de modă, însă prioritar este locul de muncă de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ultimele știri