Antena Căutare

Ramona Olaru, întrebare de milioane pentru Ristei: "Auzi, tu vrei să faci un copil?". Vecina de la Neatza, propuneri fără perdea: "Era o întrebare sau o invitație?"

Florin Ristei cântă piesa Perfect a lui Ed Sheeran. Melodia i-o dedică Ramonei Olaru, frumoasa vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ramona vrea să asculte o serenadă rap din partea lui Florin Ristei, însă Florin se opune acestei cerințe! Vecina de la Neatza a hotărât că vrea să i se dedice "Ed Seeran - Perfect", așa că juratul de la X Factor i-a făcut pe plac!

Într-un moment de pauză, vecina de la Neatza îi adresează o întrebare contoversată lui Florin Ristei: "Auzi, tu vrei să faci un copil?". Însă cântărețul nu știa dacă este vorba de o întrebare sau o invitație din partea Ramonei.

Însă, Ramona era doar curioasă! "Era o întrebare pentru că a spus și Bianca la horoscop că tu te căsătorești anul ăsta, nu tu, zodia fecioară, cei care sunt în zodia fecioară. Voiam să știu dacă te căsătorești, ești pregătit și pentru un copil? Ești, nu?", spune Ramona.

Ristei a răspuns afirmativ, în cazul în care s-ar căsători vreodată cu siguranță așteaptă și un copil.

"Bună dimineața minunaților! Vremea cu Ramona Olaru, mai frumoasă în fiecare zi! "Prognoza Meteo, 9 septembrie... Horoscopul zilei, 10 septembrie 2020. Nativii Taur au discuții despre bani, Vărsătorii sunt puși pe flirt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x