Imagini interzise cardiacilor! Ramona, mișcări sexy la antrenamentul Dianei Stejereanu, la Neatza: „Nu iau poziția de cobră”

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, a făcut alături de Ramona Olaru un antrenament complet pentru abdomen!

Vara se apropie cu pași repezi și toată lumea își dorește să aibă un corp de invidiat, cu forme sexy și, de ce nu, multe pătrățele!

RAMONA OLARU, MIȘCĂRI SEXY LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

Diana Stejereanu e o adevărată expertă în materie de fitness și, de data aceasta, frumoasa brunetă ne-a arătat ce exerciții trebuie să facem ca să avem un abdomen de invidiat!

citește și: Diana Stejereanu, certată de Dani Oțil, în direct! A fost filmată în ipostaze intime, acasă! „I-am spus!” – VIDEO

Ramona Olaru, asistenta celor de la Neatza cu Răzvan și Dani, a urmat intrucțiunile întocmai și a ieșit un show de zile mari, cu mișcări sexy și poziții amețitoare!

Imagini interzise cardiacilor! Ramona, mișcări sexy la antrenamentul Dianei Stejereanu, la Neatza: „Nu iau poziția de cobră”

Diana Stejereanu, antrenament de fitness la Neatza cu Răzvan și Dani

Diana Stejereanu, antrenament de fitness la Neatza cu Răzvan și Dani

Epidemia de coronavirus din România ne-a afectat pe toți și acest lucru se vede mai ales pe cântar, căci statul în casă ne-a făcut să adunăm niște kilograme în plus.

Dacă vrei să slăbești și să ajungi într-o formă de zile mari, cu un abdomen de invidiat, atunci urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi ce exerciții trebuie să faci!

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri