Antena Căutare

Ramona Olaru, prea sexy chiar și pentru plajă! Fotografii incendiare din vacanța exotică în care a plecat cu iubitul ei

Ramona Olaru a încins internetul cu fotografiile din vacanța romantică în care a plecat cu iubitul ei. Oamenii au asaltat-o cu mesaje: „Ai un trup de zeiță!”

Ramona Olaru, prea sexy chiar și pentru plajă! Fotografii incendiare din vacanța exotică în care a plecat cu iubitul ei Galerie
Ramona Olaru, prea sexy!

2019 a fost un an plin pentru Ramona Olaru. A trecut de la „Prietenii de la 11” la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a divorțat, dar a și regăsit iubirea, în brațele lui Iulian Adrian Popescu, un tânăr artist, cunoscut publicului larg sub numele de Cuza de la Noaptea Târziu.

Ei bine, simpatica vecină de la Neatza se răsfață la finalul lui 2019. Ea și Cuza au fugit într-o vacanță romantică. Cei doi amorezi se bucură de peisaje exotice și plaje uluitoare, în Bali, Indonezia.

Ramona nu și-a ignorat fanii în timpul vacanței, postând câteva fotografii ce au încins cu siguranță imaginația bărbaților!

Imagini WOW cu iubita lui Dani Oțil! Cum a fost fotografiată Gabriela în vacanța de vis din Miami?

Comentariile nu au înârziat să apară: „Ce frumoși sunteți!”, „Ce frumos,asa să rămâneți mereu nedespărțiți!❤️”, „Trup de zeiță”, „Bravo ție îmi place pentru că ești sinceră și deschisă sa povestești despre tine”, „Cum e sa-ti petreci Crăciunul pe o plaja cu soare in costum de baie?🤣”, au fost doar câteva dintre reacțiile celor care o urmăresc pe Instagram pe Ramona Olaru.

V-am stârnit curiozitatea? Imaginile se pot vedea în galeria foto de mai sus!

Ramona Olaru și-a spus secretele! Ce nu s-a spus niciodată despre viața vecinei de la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Nu ar ghici nimeni”

Top 3 cele mai îndrăgite momente din „Neatza cu Răzvan și Dani”! Ce declarații picante au făcut în direct de Loredana Gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x