Antena Căutare

Răzvan și Dani, înainte de "celebritate": ”Mergeam la pescuit și aruncam și cârligul gol”

Răzvan și Dani vorbesc la Neatza despre pescuitul la balta din complexul studențesc. ”Câteodată mai aruncam și cârligul gol, dar am învățat că important e să ai răbdare și să nu te duci cu pluta altuia...”, au spus aceștia.

În amintirea vremurilor de demult, pe când erau ei studenți, ohohooo, să tot fi trecut ceva ani de atunci, Răzvan și Dani s-au pus pe depănat amintiri din tinerețe.

Și-au adus aminte de perioada în care mergeau la pescuit împreună, nu prea aveau cu ce se lăuda după, însă morala exista de fiecare dată: răbdare. Multă răbdare, dom'le!

Răzvan și Dani au povestit, la "Neatza", despre pescuitul la balta din complexul studențesc. ”Câteodată mai aruncam și cârligul gol, dar am învățat că important e să ai răbdare și să nu te duci cu pluta altuia...”, zice povestea...

Aur și argint pentru echipa de canotaj a României. Gianina Beleagă: ”Fericire este atunci când știi că o să câștigi și v... Uuu, ce priveliște! Flavia trece testul culesului de struguri cu succes: ”Fusta-i scurtă...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x