Antena Căutare

Cine spune că nu ne mai putem bucura de vacanță? Relaxare pe plajă cu nisip și baldachine la doi pași de București

Nu ai plecat în vacanță în această vară? Nicio problemă, te poți relaxa pe plajă și baldachine la doi pași de București.

Cu toate că vara se termină, oficial, astăzi, ne putem bucura în continuare de momente de relaxare. Pentru cei care nu pot ajunge la mare sau la munte, există o varianță la doar câțiva kilometri de București.

„În afară de relaxarea ce ține de plajă și de activități acvatice, se poate juca volei, tenis de nisip sau de câmp, fotbal, tot ce ține de relaxare în aer liber”, explicat Dan Popa, antreprenor, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Administratorii complexului au avut grijă ca toate măsurile de protecție impuse în perioada pandemiei de coronavirus să fie respectate.

„Avem undeva în jur de 300-350 de locuri, împărțite în baldachine, ce au o distanță de cinci-șase metri între ele”, a mai spus antreprenorul.

Mai multe imagini și informații, în materialul video de mai sus, din prima ediție a noului sezon Neatza cu răzvan și Dani.

Gata vacanța! Neatza cu Răzvan și Dani, un nou sezon de distracție și voie bună

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 08:00, dimineţile românilor vor avea din nou iz de voie bună, în stilul inconfundabil cu care Răzvan şi Dani şi-au obişnuit deja telespectatorii.

În primele săptămâni, echipa matinalului va continua atmosfera de vacanţă cu transmisiuni live de pe terasa unui mall din Bucureşti:

„Ne vedem sus, la Promenada, pentru că încă e soare și frumos afară. N-am ajuns anul acesta la mare, dar și de aici, de la înălțime, ne putem distra. În plus, ne și vedem față în față, dacă aveți drum pe acolo. Dar respectând distanțarea socială, da?”, a spus Dani Oțil.

Simpaticul matinal de la Antena 1 a mai dezvăluit că noul sezon vine cu multe surprize: „Însă, tocmai pentru că sunt surprize, le vom dezvălui live, de la 8, de luni încolo”.

Frumoasa vecină de la Neatza, Ramona Olaru, ne prezintă prognoza Meteo a ultimei zile de vară. Se anunță caniculă, tempe... Horoscopul zilei, 1 septembrie 2020. Nativii Leu primesc bani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x