Antena Căutare

Rutina îți strică relația? Ce trebuie să faci ca să-ți recucerești partenerul, în doar câteva ore

Marian Duță de la Neatza cu Răzvan și Dani a mers acasă la Andra Ilias, food writer, pentru a afla cum se poate organiza cea mai tare cină acasă, în propria sufragerie!

Perioada de izolare ne-a ținut departe de restaurante și de ieșitul în oraș, iar cuplurile pot simți efectele neplăcute ale rutinei sau ale plictiselii.

citește și: Cum să organizezi cea mai tare seară de film la tine acasă

ANDRA ILIAS ARE UN SUPER BLOG CU REȚETE

De aceea, cei de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani s-au întâlnit din nou cu Andra Ilias pentru a afla ce soluții există pentru a te simți la restaurant, dar la tine acasă!

De data aceasta, Andra a pregătit niște pulpe dezosate la grill, fiindcă se fac simplu și rapid. Garnitura este o rețetă de salsa, iar desertul constă într-un ananas la grill, cu sos de ciocolată și rom!

Rutina îți strică relația? Ce trebuie să faci ca să-ți recucerești partenerul, în doar câteva ore

Trucuri pentru o cină romantică în cuplu

Trucuri pentru o cină romantică în cuplu

citește și: Cum îți cucerești definitiv bărbatul și îl faci să fie la piciorele tale! În zece minute e al tău pentru totdeauna!

Puteți pregăti o mâncare rapidă și delicioasă, totul în timp ce savurați un pahar de vin.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe trucuri și sfaturi utile pentru a îndepărta rutina și plictiseala din cuplu cu o cină perfectă, chiar acasă la tine!

citește și: S-a aflat abia acum! Răzvan Fodor, lovitură pentru Bontea, chiar înainte de Asia Express! Ce a putut să-i facă

Ceva similar a făcut și Răzvan Fodor, cel care a câștigat sezonul 3 Asia Express alături de colegul său, Sorin Bontea!

Fiindcă localurile sunt închise, el și soția lui au simțit nevoia să scape de rutină și să recreeze ieșitul în oraș, chiar la ei în sufragerie! Clipul video a făcut senzație și i-a amuzat pe fani! Motivul? Mulți ne regăsim în acel „scenariu” pregătit de Răzvan Fodor și soția sa:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum înveți un câine să-ți asculte comenzile! Tehnici de dresaj pe care să le folosești acasă... Cornel Ilie de la trupa Vunk, schimbare radicală de look! Dani Oțil: „Eu nu i-aș fi deschis ușa”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x