Căutare Live

„Fundulețul mai jos, Ramona!”. S-a încins atmosfera la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cu un antrenament sexi cu… farfurii, pentru coapse, abdomen și fesieri - Video

S-a încins atmosfera la „Neatza cu Răzvan și Dani”, marți dimineață, cu un antrenament sexi cu farfurii, pentru coapse, abdomen și fesieri, propus deinstructorul fitness Diana Stejereanu.

Ramona Olaru și Diana Stejereanu, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Captură video/ Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru și Amalia Ștefania s-au chinuit să execute mișcările întocma, folosind câte o farfurie.

„S-au făcut studii și oamenii care se apucă de un program de slăbit înainte de sărbători slăbesc mai mult decât cei care se apucă după. Dacă mă apuc înainte o să slăbesc din stocurile ce s-au acumulat deja. În schimb, dacă mă apuc după sărbători, eu deja am acumulat cinci kilograme pe care nu le aveam în plan.

Deci ar fi ideal să ne apucăm înainte, să fim mai raționali, mai disciplinați și o să avem rezultate”, a spus Diana Stejereanu.

Instructorul de fitness a venit și cu un tricou inscripționat cu un mesaj pentru cei care vor să se lase pe o ureche în perioada sărbătorilor în privința aspectului și greutății lor: „Cum o să faci când o să aterizezi în sală? Boeuf. (de la salată de boeuf, n.r.)”.

Oana Radu și-a luat durerea și a decis să meargă mai departe! A lansat melodia „Aroganță”, alături de Fidas, cel care a ... Ce fac părinții pe întuneric, la căldură? Dani Oțil a știut răspunsul și a fost lăsat mască! „Fac oameni noi”...
Ultimele știri