Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

„Fundulețul mai jos, Ramona!”. S-a încins atmosfera la „Neatza cu Răzvan și Dani”, cu un antrenament sexi cu… farfurii, pentru coapse, abdomen și fesieri - Video

S-a încins atmosfera la „Neatza cu Răzvan și Dani”, marți dimineață, cu un antrenament sexi cu farfurii, pentru coapse, abdomen și fesieri, propus deinstructorul fitness Diana Stejereanu.

Ramona Olaru și Diana Stejereanu, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Captură video/ Neatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru și Amalia Ștefania s-au chinuit să execute mișcările întocma, folosind câte o farfurie.

„S-au făcut studii și oamenii care se apucă de un program de slăbit înainte de sărbători slăbesc mai mult decât cei care se apucă după. Dacă mă apuc înainte o să slăbesc din stocurile ce s-au acumulat deja. În schimb, dacă mă apuc după sărbători, eu deja am acumulat cinci kilograme pe care nu le aveam în plan.

Deci ar fi ideal să ne apucăm înainte, să fim mai raționali, mai disciplinați și o să avem rezultate”, a spus Diana Stejereanu.

Instructorul de fitness a venit și cu un tricou inscripționat cu un mesaj pentru cei care vor să se lase pe o ureche în perioada sărbătorilor în privința aspectului și greutății lor: „Cum o să faci când o să aterizezi în sală? Boeuf. (de la salată de boeuf, n.r.)”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro