Antena Căutare

Salată de ouă fierte cu pește și orez. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 26 aprilie 2022

În ediția din 26 aprilie 2022, de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, chef Nicolai Tand, bucătarul matinalului, a pregătit mai multe rețete culinare printre care și o rețetă de salată de ouă fierte cu pește și orez.

Porție de salată din ouă fierte cu pește, orez, sfeclă roșie și alte ingrediente Galerie
Din ouăle fierte rămase de la masa de Paște, cu alte preparate de prin frigider, se poate pregăti o salată delicioasă, pentru una dintre gustările zilei | Rețeta lui Nicolai Tand la Super Neatza

Pentru că de sărbători, ne rămân, de obicei, multe preparate neconsumate și cum chef Nicolai Tand ne-a obișnuit de-a lungul timpului să recondiționeze tot ce rămâne prin frigider, combătând astfel risipa alimentară, în ediția din 26 aprilie 2022 a matinalului Super Neatza, a preparat, printre altele și o rețetă de salată de ouă fierte cu pește și orez.

Este o rețetă în care putem folosi ouăle fierte și vopsite pentru masa de Paște, dar și resturi de friptură din carne sau din pește. Mai adăugăm și câteva murături, salată verde și asortăm totul cu un dressing delicios.

Citește și: Salată de cartofi cu macrou afumat. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 17 aprilie 2022

Urmăriți mai jos lista de ingrediente și modul de preparare pentru a vă bucura și voi de o salată delicioasă din ingredientele rămase prin frigider.

Salată de ouă fierte cu pește și orez - Ingrediente

  • ouă fierte
  • salată verde
  • pește fript, sau prăjit
  • sfeclă roșie, murată
  • orez
  • 1 vânătă
  • ulei
  • sare și piper
  • Pentru dressing:
  • sos de soia
  • ulei de măsline
  • suc de lămâie

Citește și: Ouă scoțiene. Rețetă de chiftele umplute cu ouă fierte

Salată de ouă fierte cu pește și orez - Mod de preparare

Mai întâi pregătim toate ingredientele necesare. Fierbem orezul în modul clasic, doar cu apă și sare. Curățăm ouăle fierte și le feliem în sferturi. Spălăm frunzele de salată verde și le rupem în bucăți mici.

Spălăm vânăta, o tăiem în cuburi mici pe care le rumenim în ulei și le asezonăm cu sare și piper. Le scoatem într-o sită, la scurs, sau pe prosoape de hârtie, absorbante.

Dăm sfecla roșie pe răzătoarea mare, iar peștele îl rupem în bucăți mici. Când avem toate aceste ingrediente pregătite le amestecăm într-o salatieră încăpătoare.

Citește și: Salată de crudități cu pui. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 23 februarie 2022

Preparăm un dressing amestecând, după gust, sos de soia cu ulei de măsline și suc de lămâie. Adăugăm și puțină miere dacă îl dorim ușor dulce. Amestecăm bine aceste ingrediente cu un tel, sau un mixer pentru a oferi cremozitate sosului.

Adăugăm dressingul peste salata de ouă fierte cu pește și orez și o putem servi la una dintre mesele principale ale zilei.

Se mai pot adăuga în ac eastă salată și alte ingrediente precum măsline și capere, roșii proaspete și boabe de porumb dulce.

Citește și: Salată de bulgur cu morcovi caramelizați și porumb dulce. Rețeta lui Nicolai Tand la Super Neatza, 6 aprilie 2022

Pentru a nu pierde detalii interesante despre cum se prepară rețeta de salată de ouă fierte cu pește și orez, dar și pentru a descoperi ce rețete delicioase a mai preparat chef Nicolai Tand în ediția din 26 aprilie 2022 a emisiunii Super Neatza, accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal.

Coșulețe din foi de plăcintă cu pască și cremă de vanilie. Rețeta lui Nicolai Tand la Super Neatza, 26 aprilie 2022... Vibrația lunii mai. Recomandări pentru fiecare cifra de destin. Numerologul Corina Stratulat vine cu noi informații util...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x