Râzi cu lacrimi! Bătaie sau dans popular? Doi iepuri fac senzație pe internet! |Video

O bătaie între iepuri s-a transformat într-un circ fară bani, iar un client aflat pe scaunul frizerului este pălmuit, cică i se face masaj.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri amuzante.

Filmulețele care te vor binedispune! Cum acționează un hoț isteț! |Video

Ambele filmulețe te vor face să râzi cu lacrimi. Primul dintre ele este cu o bataie între doi iepuri, care s-a transformat intr-un circ fara bani. Animalele sunt atât de hotărâte să-și dispute teritoriul incât nu se mai opresc din luptă. Își impart picioare și asta totul pe fondul unei melodii populare, astfel încât ai impresia că sunt ancorați intr-un dans popular.

Perle de la Bacalaureat: "Vitoria Lipan l-a căutat pe Nechifor din bar în bar! A încercat și pe celular, dar era închis! |Video

Cel de al doilea video este pe cât de amuzant, pe atât de dureror pentru protagonistul clipului, un client aflat pe scaunul frizerului, care nu mai contenește să-l pălmuiasca pe clinet, cică î face masaj.

Imagini adorabile! Cea mai tare colaborare între doi frățiori foarte ambițioși! |VIDEO

Urmăriți si va amuzați, accesând clipul video de mai sus difuzat la Neatza cu Razvan și Dani, în cadrul rubricii Smiley News, prezentata de Cătălin Oprișan.

Ultimele știri