Căutare Live

Râzi cu lacrimi! Bătaie sau dans popular? Doi iepuri fac senzație pe internet! |Video

O bătaie între iepuri s-a transformat într-un circ fară bani, iar un client aflat pe scaunul frizerului este pălmuit, cică i se face masaj.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri amuzante.

Filmulețele care te vor binedispune! Cum acționează un hoț isteț! |Video

Ambele filmulețe te vor face să râzi cu lacrimi. Primul dintre ele este cu o bataie între doi iepuri, care s-a transformat intr-un circ fara bani. Animalele sunt atât de hotărâte să-și dispute teritoriul incât nu se mai opresc din luptă. Își impart picioare și asta totul pe fondul unei melodii populare, astfel încât ai impresia că sunt ancorați intr-un dans popular.

Perle de la Bacalaureat: "Vitoria Lipan l-a căutat pe Nechifor din bar în bar! A încercat și pe celular, dar era închis! |Video

Cel de al doilea video este pe cât de amuzant, pe atât de dureror pentru protagonistul clipului, un client aflat pe scaunul frizerului, care nu mai contenește să-l pălmuiasca pe clinet, cică î face masaj.

Imagini adorabile! Cea mai tare colaborare între doi frățiori foarte ambițioși! |VIDEO

Urmăriți si va amuzați, accesând clipul video de mai sus difuzat la Neatza cu Razvan și Dani, în cadrul rubricii Smiley News, prezentata de Cătălin Oprișan.

Totul despre sărbătoarea Sfinților Apostoli Petru și Pavel |Video... Horoscopul zilei, 30 iunie 2020. Gemenii pot avea noroc la bani | Video...
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Ultimele știri
x