Antena Căutare

Cea mai rapidă metodă de-a învăța! Dovedești zeci de pagini în doar 15 secunde | VIDEO

Pentru cei aflați la momente grele, de maximă „tristețe”, adică în perioada cu tezele sau cu diferitele examene, simpaticul Cătălin Oprișan a descoperit care este cea mai rapidă metodă de-a învăța! Practic, informațiile „intră” efectiv în cap, dintr-o mișcare!

Moment de senzație la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, după ce Cătălin Oprișan a prezentat ce „bijuterie” virală a descoperit pe internet.

Cum înveți rapid? Clipul video prezintă momentul în care o tânără, depășită de volumul foarte mare de informații pe care trebuie să-l învețe, a dat dovadă de creativitate și a descoperit cum poți să „torni în cap toate lecțiile”. La propriu!

Cel mai tare truc de învățare rapidă! Iei cartea și o freci de cap sau „apuci” informațiile între palme și, cu multă precizie, le așezi la nivelul capului, ca să intre în creier! Așa poți practic să „razi” toate lecțiile în doar câteva minute.

Putem spune că celebra zicală „a sta cu burta pe carte” s-a învechit, căci acum vorbim despre „a pune cartea pe cap”!

Urmărește materialul celor de la Neatza cu Răzvan și Dani ca să vezi care este cea mai rapidă metodă de-a învăța!

Luca Valentin, de trei ori campion la Flair Bartending, show senzațional la ”Neatza cu Răzvan și Dani”: ”E testul suprem... Chinezii au dezvăluit secretul: cum tencuiești sau zugrăvești un perete în doar două minute! Așa fac ei blocurile peste ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x