Spaghete cu legume trase la tigaie și carne de vită, rețeta lui Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a pregătit un preparat care conține ca paste, muschi de vită şi fasole verde, denumit ”Spaghete cu zâmbete"

Spaghete cu legume trase la tigaie și carne de vită gata de servit

Rețeta lui Vlăduț

Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne propune pentru una dintre mesele principale ale zilei, o rețetă de spaghete cu legume trase la tigaie și carne de vită. Foarte interesantă combinația de ingrediente, dar și modul de preparare al acestora.

Preparatele cu paste sunt printre primele opțiuni când ne dorim un preparat rapid și consistent, insă combinațe ca în rețeta lui Vlăduț, devin un adevărat răsfăț culinar.

Vă oferim mai jos lista completă de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara și voi așa rețetă delicioasă și hrănitoare.

Spaghete cu legume trase la tigaie și carne de vită - Ingrediente

  • 250 gr spaghete cu ou
  • 200 gr fasole verde, boabe
  • 2-3 fire de varză kale
  • 500 gr antricot de vită
  • sare și piper
  • ulei de floarea soarelui
  • cimbru
  • 2-3 căței de usturoi
  • 2 zucchini
  • unt
  • parmezan

Spaghete cu legume trase la tigaie și carne de vită - Mod de preparare

Spaghetele se prepară în cel mai simplu mod, după rețeta clasică. Se fierb în apă cu sare, se scurg, apoi se amestecă cu puțin unt și parmezan răzuit.

Citește și: Supă cremă din mai multe tipuri de ciuperci, rețeta lui Vlăduț de la Neatza cu Răzvan și Dani

Cum se prepară friptura din carne de vită

Carnea de vită se prepară la tigaie. Se condimentează cu sare și piper și se sigilează pe toate părțile în tigaia încinsă cu puțin ulei. Se lasă câte două minute pe fiecare parte, apoi se aadaugă câte puțin unt și se glazurează continuu cu sosul din tigaie până se pătrunde ușor, dar rămâne roze la interior. Se păstrează acoperită, la cald, până în momentul servirii când se feliază foarte subțire.

Cum se prepară legumele trase la tigaie

Boabele de fasole verde se fierb mai întâi în apă cu sare, dar cu atenție să rămână ușor aldente.

Zucchinii și varza kale se toacă mărunt și se trag la tigaie în unt topit cu puțin ulei. Se adaugă și usturoiul strivit și cimbrul, iar când sunt aproape gata, se adaugă și boabele de fasole verde bine scurse.

Spaghetele se servesc amestecate cu legumele trase la tigaie și acompaniate de feliile din carne de vită.

Citește și: Budincă de orez cu topping de fructe, rețetă orientală preparată dei Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani

Un preparat gustos și foarte consistent, pentru una dintre mesele principale ale zilei.

Pentru mai multe detalii despre cum se prepară rețeta de spaghete cu legume trase la tigaie și carne de vită, dar și pentru a nu pierde sfaturi importante de la Vlăduț, accesați materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ultimele știri