Pentru că se apropie sărbătorile, iar unul dintre aperitivele cele mai des preparate este salata de boeuf, în ediția din 21 decembrie 2021, de la Neatza cu Răzvan și Dani, Cătălin Rizea a preparat mai multe tipuri den salată aperitiv, printre care și salata de legume cu pui și maioneză, ce înlocuiește cu succes claica salată de boeuf.
Pentru aceste rețete de salate, ingredientele folosite au fost următoarele: șuncă, cașcaval, ouă, ciuperci, pui, cartofi albi ,cartofi violeți, ouă de prepeliță, ceapă, ardei căpia, țelină, morcov, dar și alte ingrediente interesante și multe condimente.
Pentru a descoperi delicioasele rețete de salate aperitiv, urmăriți materialul video de mai sus, desprins din cadrul îndrăgitului matinal ”Neatza cu Răzvan și Dani”.
Super Neatza, 22 decembrie 2021. Cătălin Rizea gătește piept de rață cu piure de conopidă cu vanilie... Friptură cu o mie de gusturi pentru masa de Crăciun. Rețeta lui Vladuț la Super Neatza, 23 decembrie 2021...