Antena Căutare

Veste bună pentru români: sunt posibile concediile în străinătate! Ce condiții există

Autoritățile din România anunță că se vor ridica tot mai multe restricții în perioada următoare și, fiindcă vara a venit, românii se gândesc deja la concedii! Află din materialul celor de la Neatza cu Răzvan și Dani care sunt țările pe care le poți vizita!

Reporterul special al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Mădălina Vasile, a mers la sediul unei agenții de turism pentru a afla unde și în ce condiții pot călători românii, în perioada următoare, în contextul epidemiei de coronavirus.

CE ȚĂRI POT VIZITA ROMÂNII, ÎN PERIOADA URMĂTOARE

Potrivit lui Alin Burcea, directorul unei agenții de turism din România, locurile pe care le putem alege pentru destinația de vacanță sunt Bulgaria, Grecia, Cipru și Ungaria, țări ce sunt considerate a fi sigure.

citește și: Coronavirusul poate reveni într-o formă mai fatală! OMS, semnal de alarmă pentru toate țările afectate de Covid-19

Veste bună pentru români: sunt posibile concediile în străinătate! Ce condiții există

Sunt posibile concendiile în străinătate, dar cu anumite condiții

Sunt posibile concendiile în străinătate, dar cu anumite condiții

citește și: Chinezii au mințit! Când a început, de fapt, pandemia de coronavirus! Câteva imagini din satelit i-au dat de gol! „Datele coincid cu multe căutări online pe unele cuvinte-cheie” - FOTO

Italia, în schimb, nu poate fi pentru moment vizitată de români. Important este să aflăm faptul că nu vom mai intra în izolare la întoarcerea din țările în care numărul de îmbolnăviri, în ultimele 14 zile, este sub cinci cazuri la un milion de locuitori.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe informații despre acest subiect!

Povestea neștiută a piesei „Ani de liceu”! Elevii o cântă cu lacrimi în ochi, chiar și când absolvirea liceului se face ... Dani Oțil a fost închis afară din casă: "Am aflat ce înseamnă să fii căsătorit"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x