Antena Căutare

Se redeschide Grădina Zoologică din București. Regulile pe care trebuie să le respecți ca să o poți vizita

O vizită la Grădina Zoologică București este întotdeauna o alegere minunată și totodată foarte educativă pentru cei ce doresc să își petreacă timpul liber în mijlocul naturii, departe de haosul și stresul orașului.

Se redeschide Grădina Zoologică din Băneasa. Uite care sunt regulile pe care trebuie să le respecți ca să o poți vizita alături de copii.

Au fost trasate marcaje pentru fluidizarea accesului vizitatorilor pe aleile grădinii zoologice.

Vizita la Zoo se face doar cu mască de protecție și distanțare socială (interal de 1,5-2 m între persoane). Se recomandă dezinfectarea mâinilor la intrarea și la ieșirea din institut.

Smiley News. Părinții combat pandemia cu umor. Cum a ieșit un tătic, alături de fetița lui, să ducă gunoiul

Este interzisă vizita în grupuri mai mari de patru persoane. Trebuie respectat traseul de vizitare și fluxurile de deplasare în incintă.

Grădina Zoologică București se redeschide, dar va avea program scurt. Rămâ închise pavilioanele exotariu, reptilariu și cel dedicat maimuțelor.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

S-a pus cu burta pe ... geam, la propriu! Spectacol de senzație în izolare! Râzi cu lacrimi! |VIDEO... Oana Radu, viața în izolare! Ce activități face vedeta de când stă acasă...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Ultimele știri
x