Căutare Live

VIDEO| Vlăduța Lupău, piesă machedonească de senzație la "Neatza cu Răzvan și Dani"! Cum sună melodia cântată împreună cu Gramoste!

Invitați la "Neatza cu Răzvan și Dani", Vlăduța Lupău și Gramoste au cântat o melodie machedonească de senzație. Cum sună melodia de dragoste a celor doi artisți.

Invitați la Neatza cu Răzvan și Dani, Vlăduța Lupău și Gramoste cântă piesa Vreari curată.

Frumoasa interpretă Vlăduța Lupău, piesă de senzație! Cum sună melodia cu peste 1 milion de vizualizări!​

Îndrăgita solista de muzica populară recunoștea într-o altă ediție a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani că este un artist bine cotat si foarte apreciat, în special în Ardeal, unde cei care doresc să o angajeze ca solist la nunțile lor, trebuie să o solicite cu un an si jumătate înainte.

Vlăduța Lupău, test fulger de sinceritate! Secrete dezvăluite din viața artistei: "Am scăpat de amenzi în trafic pentru că sunt celebră"

Dacă până în prezent artista aborda genul de muzică populară din Ardeal, de aceasta dată, frumoasa Vlađuța a venit în platoul de la Neatza, împreună cu Gramoste și au interpretat o melodie machedonească.

Vlăduța Lupău, cea mai tare din parcare! Artista face senzație pe scenă, dar si pe șosele! Ce mașină de zeci de mii de euro conduce frumoasa solistă! |Video

Solista susține că iubeste foarte mult muzica machedonească și și-a dorit de multă vreme să aibă o colaborare cu un artist din acestă zonă a muzicii.

Urmăriti și vedeți cum suna frumoasa piesa machedonească. Accesați clipul video de mai sus, difuzat la "Neatza cu Razvan si Dani."

Vlăduța Lupău, test fulger de sinceritate! Secrete dezvăluite din viața artistei: "Am scăpat de amenzi în trafic pe... Carmen Brumă, trucuri pentru un abdomen plat! Superba vedetă ne-a dezvăluit secretele unui corp de zeiță! VIDEO...
Ultimele știri