Antena Căutare

Vlăduța Lupău, test fulger de sinceritate! Secrete dezvăluite din viața artistei: "Am scăpat de amenzi în trafic pentru că sunt celebră"

Invitată la "Neatza cu Razvan și Dani", frumoasa Vlăduța Lupău a fost provocată la un test fulger de sinceritate. Întrebările incomode au dezvăluit secrete din viața vedetei.

Răzvan și Dani au lansat provocarea Am/N-am pentru Vlăduța Lupău. Artista a fost pusa în fața unor întrebări incomode la care a fost nevoita sa răspunda repede și sincer.

Vlăduța Lupău, cea mai tare din parcare! Artista face senzație pe scenă, dar si pe șosele! Ce mașină de zeci de mii de euro conduce frumoasa solistă! |Video

Cântăreață de muzică populară ssuține că nu a mințit niciodata , însă a subliniat faptul ca atunci când nu vrea sa divulge anumite informații, evită răspunsul.

Frumoasa Vlađuță recunoaște că a scăpat de amenzi în trafic pentru că este celebră, dar si ca a dormit în mașina, în perioada facultății.

Horoscopul zilei, 16 iunie 2020. Șefii le fac zile negre nativilor Taur |VIDEO

Artistista a confirmat faptul ca are de câstigat de pe urma faptului că este celebră, iar unul dintre beneficii ar fost faptul că a scapat la un moment dat de amenzi, datorita faptului ca este celebră.

Vedeta a recunoscut într-o alta emisiune ca iubește mașinile puternice.

Prima mașina și-a cumparat-o în urma cu patru ani, la vârsta de 25 de ani. A fost cumparată din banii câștigati de ea, după ce inițial a condus o mașină cumparată de familia ei, in perioada studenției, și pe are o conducea atât ea, cât și fratele ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Frumoasa interpretă Vlăduța Lupău, piesă de senzație! Cum sună melodia cu peste 1 milion de vizualizări!

Urmăriți mai multe accesând clipul video de mai sus, pentru a afla mai multe despre frumoasa artistă Vlăduța Lupău.

Horoscopul zilei, 16 iunie 2020. Șefii le fac zile negre nativilor Taur |VIDEO... VIDEO| Vlăduța Lupău, piesă machedonească de senzație la "Neatza cu Răzvan și Dani"! Cum sună melodia cântată ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x