Cum arată raiul din Bucovina! Locul care îți taie respirația și care este mai aproape de tine, decât orice altă destinație de vacanță din străinătate! |VIDEO

Bucovina este cu certitudine un loc binecuvântat, mirific cu oameni ospitalieri, dar și peisaje care îți taie respirația. Cum arata paradisul situal la granița celor patru județe.

Marian Duță, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, ne-a prezentat un loc de vis, ideal pentru o vacanță de neuitat.

Locuri mirifice si peisaje care îți taie respirația, oameni gospodari, dar si ospitalieri, îi puteti întâlni la granița a patru județe din nordul țării. Locul de granița al județelor Suceava, Bistrița, Mureș și Harghita este parcă rupt din rai, fără nicio exagerare. Aici parcă timpul a stat în loc, iar natura este neatinsă de mâna omului, care poate sfintii locul, dar care îl poate si distruge.

Cu buletinul expirat si lăsat fără cămașă! Cum s-a prezentat Cătălin Oprișan în fața polițiștilor! Râzi în hohote! | Video

Aici, pădurile acoperă munții, iar florile colorează peisajul, pășările concertează nestingherite în mijlocul naturii, iar oamenii sunt mai calmi și răbdători, aici lumea nu cunoaște grija oășănului care se confruntă zilnic cu stresul produs de agitația urbană.

Dani, cu ochii pe Diana Stejereanu! "Unde și-o fi bronzat ea trupul? Ce bărbați o fi complexat ea pe la vreo piscină?" | Video

Bucovina, locul ideal pentru vacanță

Un astfel de loc a fost prezentat la Neatza, iar partea bună este că el poate fi vizitat de oricine iubeste natura și își dorește o evadare din cotidian, cu atât mai mult, acum, în perioada aceasta agitată, creată de pandemia de coronavirus.

Urmăriți imaginile prezentate la Neatza cu Răzvan și Dani, din "raiul" Bucovinei. Accesați clipul video de mai sus.

Ultimele știri