Dani, cu ochii pe Diana Stejereanu! "Unde și-o fi bronzat ea trupul? Ce bărbați o fi complexat ea pe la vreo piscină?" | Video

Diana Stejereanu, instructorul fitness de la Neatza cu Răzvan și Dani, alături de Ramona Olaru, ne prezintă un exercițiu usor pentru un abdomen plat. Dani, însă, este greu incercat de niște curiozități care îl apasă, legate de frumoasa instructoare.

Dani este greu încercat, în această dimineața, de curiozități legate de Diana Stejereanu, instructorul de fitness de la Neatza.

Frumoasa instructoare a venit pregătită să ne arate un exercițiu foarte ușor de efectual, pentru a obține un abdomen plat într-un timp foarte scurt. Însă, înainte de a începe exercițiul, instructoarea a subliniat faptul ca un abdomen plat se obține în propoție de 70% în bucătarie. Adică este importanta alimentația, dar si sportul.

Cu buletinul expirat si lăsat fără cămașă! Cum s-a prezentat Cătălin Oprișan în fața polițiștilor! Râzi în hohote! | Video

Dani, însă, este cuprins de curiozităti și îsi adresează niște intrebări legate de frumoasa instructoare.

"Mă uit la Diana Stejereanu și mă întreb. Unde și-o fi bronzat ea trupul. Ce bărbați o fi complexat ea pe la vreo piscină. Or fi de aiă bombarderi, tatuați în sus si grași in jos, care iși iau prosopul și se muta, când apare ea."

Urmăriți mai multe și vedeți ce răspuns i-a dat Diana lui Dani, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza.

Ultimele știri