Antena Căutare

Mesaje, urări, felicitări de Soborul Sfinților Mihail și Gavriil pe care să le trimiți celor dragi

Pe 8 noiembrie, in calendarul ortodox, este praznuit Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil, iar cei care le poarta numele isi sebeaza onomastica. Iata care sunt cele mai frumoase mesaje, urari, felicitari de Soborul Sfintilor Mihail si Gavriil.

Pe 8 noiembrie, în calendarul ortodox, este prăznuit Soborul Sfinților Mihail și Gavriil, iar cei care le poartă numele își sebează onomastica. Iată care sunt cele mai frumoase mesaje, urări, felicitări de Soborul Sfinților Mihail și Gavriil.

Numele complet al sărbătorii este Soborul mai-marilor Arhistrategi (căpetenii) Mihail şi Gavriil şi a tuturor Puterilor cereşti celor fără de trupuri. Cu alte cuvinte, în data de 8 noiembrie nu îi prăznuim doar pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, ci, totodată, toate cetele îngereşti.

Mesaje, urări, felicitări de Soborul Sfinților Mihail și Gavriil pe care să le trimiți celor dragi

Mesaje, urări, felicitări: Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani, Mihaela!

Mesaje, urări, felicitări: Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!

Mesaje, urări, felicitări: Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele. La multi ani!

Mesaje, urări, felicitări: Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

Mesaje, urări, felicitări: Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

Mesaje, urări, felicitări: Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!​

Mesaje, urări, felicitări: Ne gandim cu totii la tine si, pentru ca astazi este o zi speciala, iti uram un sincer "La multi ani!"

De azi inainte poti uita de problemele casnice! Vezi 20 de trucuri utile pentru casa care iti vor usura cu adevarat viat... Ce spun Ilie Nastase si CTP despre faptul ca Daren Cahill nu o va mai antrena pe Simona Halep!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x