Antena Căutare

Anchetat pentru omor după ce a atacat mai multe persoane cu coada de la sapă! Care a fost motivul tânărului din Suceava

Un tânăr din judeţul Suceava a fost arestat preventiv pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor cu o sapă, săvârșirea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi a infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice, se precizează într-un comunicat de presă transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Un tânăr din judeţul Suceava a fost arestat preventiv pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor cu o sapă, săvârșirea a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi a infracţiunii de tulburare a liniştii şi ordinii publice, se precizează într-un comunicat de presă transmis, luni, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, bărbatul a primit un mandat de arestare preventive pentru 30 de zile, emis de magistraţii Tribunalului Suceava, după ce, pe 1 august, ar fi lovit, cu coada de la sapă, mai multe persoane, una dintre acestea fiind rănite grav.

Tânărul în vârstă de 27 de ani din comuna Păltinoasa a devenit agresiv după ce a aflat că fratele său ar fi fost bătut de persoanele respective.

"La data de 1 august, după ce a aflat că fratele său ar fi fost agresat de alte persoane, într-un loc public situat pe raza unei comune din judeţul Suceava, inculpatul s-a înarmat cu un corp contondent dur, s-a deplasat spre locul unde se aflau pretinşii agresori, exercitând multiple acte de violenţă faţă de trei persoane vătămate. Cu privire la agresarea uneia dintre cele trei persoane vătămate s-a reţinut că inculpatul i-a aplicat cu respectivul instrument vulnerant mai multe lovituri în zona cranio-cerebrală, urmărind suprimarea vieţii victimei. Persoana vătămată a suferit leziuni vindecabile în 38-40 zile, fără a-i fi pusă în primejdie viaţa", se precizează în comunicatul Parchetului.

Potrivit anchetatorilor, cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

"Având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate la acest moment alte informaţii referitoare la această cauză", se mai arată în comunicat.

Atenționare pentru românii care vor să meargă în Grecia! Incendiile de vegetație sunt iminente!... A fost împușcat și lăsat în fața porții! O femeie a auzit două focuri de armă, la scurt timp a descoperit cadavrul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x