Antena Căutare

Panică printre șoferi! A apărut camera care îți fotografiază numărul de înmatriculare de la o distanță uriașă!

Soferii trebuie să se gândească de două ori înainte de a face ilegalități sau de a comite infracțiuni. A apărut o cameră video, care reușește să le depășească pe toate celelalte aflate acum în uz.

Soferii trebuie să se gândească de două ori înainte de a face unele prostioare sau de a comite infracțiuni. A apărut o cameră video, care reușește să le depășească pe toate celelalte aflate acum în uz.

Fujifilm SX800 este o cameră ce are un zoom optic de 40x și este destinată supravegherii granițelor internaționale, dar și spațiilor comerciale mari. SX800 are un obiectiv cu o distanță focală, echivalentă 35mm, de la 20mm până la 800mm și un zoom suplimentar de 1.25x, scrie playtech.ro. Așadar, camera acoperă o distanță echivalentă a 1000 mm, ceea ce este suficient cât să poată citi un număr de înmatriculare de la un kilometru distanță.

Cei de la Fujifilm se laudă cu abilitățile camerei și demonstrează cum camera poate face zoom pe un semn ținut în mână de cineva, aflat la o distanță de 2,2 kilometri, iar într-un alt video vedem cum face zoom pe numărul de înmatriculare al unei mașini, aflate la un kilometru distanță.

Atenție! Primești bani din programul Rabla, dacă îndeplinești o condiție... Un Ferrari 360 Spider a fost zdrobit de un buldozer. Motivul este pur și simplu absurd - VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x