Antena Căutare

Șoc pentru șoferi! Se dau amenzi pe bandă rulantă conform Noului Cod Rutier. Puțină lume știe de aceste modificări!

Amenzi uriașe pentru șoferii neinformați! Simple nereguli pe care le facem în trafic, ne pot costa scump, dacă avem ghinionul de a fi în vizorul polițiștilor

Mare atenție! Modificarea codului rutier le aduce șoferilor amenzi uriașe! Vezi care sunt greșelile pe care nu le mai poți comite. Mii de șoferi neinformați fac asta în fiecare zi!

Codul rutier este în continuare un subiect tabu pentru mulți dintre șoferii din România. Acesta prevede amenzi la care niciun șofer nu se așteaptă să existe, motiv pentru care, oamenii nu țin cont de așa zisele reguli de bun simț, care de altfel suntprevăzute și în codul rutier.

Toţi şoferii îi înjură pe cei care blochează intersecţiile, forţând culoarea verde a semaforului, dar puţini ştiu că ar trebui să le dea acestora prioritate, în caz contrar riscând o amendă importantă.

Conducătorii care obişnuiesc să intre în intersecţii fără a le permite celor care au rămas blocaţi anterior în acestea să iasă riscă, dacă sunt surprinşi de poliţiştii rutieri, să primească amenzi ce pot depăşi valoare de 1.000 de lei.

Concret, Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice stabileşte că “nerespectarea obligaţiei de a permite părăsirea intersecţiei conducătorului vehiculului rămas în interiorul acesteia” reprezintă o contravenţie, iar şoferul va fi amendat pentru această faptă, scrie avocat.net.

Lovitură pentru cei care au mașini second hand! Sunt mii de ROMÂNI care vor avea de suferit!... Imagini de colecție! Cele mai puternice mașini din lume se întrec în tunelul secret care face legătura între Palatul Pa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x