Antena Căutare

Audi Q7, un monstru pe roti

Audi Q7 poate fi asemanat cu multe animale. Partea din fata a SUV-ului seamana cu botul unui T-Rex, lateralul aduce aminte de o balena alba, iar spatele iti face gandul sa zboare la elefantii din cartile copilariei.

O asemenea combinatie ar fi destul de infricosatoare pentru orice adversar terestru, fie el animal sau masina. Ce facem, insa, daca avem de-a face cu un Q7 modificat atat de barbar de catre cei de la JE Design, incat toate animalele de mai sus par ca au prins viata si ca se lupta intre ele ? Noua creatie a germanilor si-a propus initial sa glorifice o alta creatie, a altor germani, dar nu va reusi decat sa infricoseze majoritatea activistilor eco.

La capitolul modificarilor exterioare, kit-ul de tuning incepe cu un inofensiv set de pleoape, continuand cu bare de protectie noi. Sistemul de evacuare urmeaza un design angular, in contrast cu linia generala masinii, dar mai ales cu evazarile de pe care privirea ta va aluneca rapid, incercand sa scape, ca dintr-o capcana de soareci.

Eleronul nu isi poate justifica prezenta, dar acest detaliu paleste in fata prelungirior laterale ale acestuia, care ajung pana pe hayon. Tuning-ul softului ofera o evolutie insignifianta, aducand doar 9km/h in plus la viteza maxima de 210 km/h, in timp ce demarajul de la 0 la 100 de km/h a scazut la 8,4 secunde. Il vei vedea cat de curand la Muzeul de Istorie Naturala.

sursa: topgear.ro

Dacia Duster se bate pentru titlul Car of the Year 2011... Drive test / Nissan Navara, salahorul catalan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x