Antena Căutare

Beetle pe biogaz, in probe in Marea Britanie

Bio-Bug este numele unui Volkswagen Beetle modificat in Marea Britanie pentru a functiona pe biogaz - combustibil produs din resturi menajere. Biogazul este atat de ieftin si de eficient incat un plin este suficient pentru 2000 de kilometri.

Procesul in sine, de reconversie a unei masini obisnuite pentru a functiona pe biogaz nu este nou, insa actualul proiect britanic este laudat fiindca masina nu isi pierde cu absolut nimic din calitatile sale puse in functiune in mod normal de un combustibil traditional.

Masina are un motor de 2 litri si are doua rezervoare, unul pentru gaz traditional si unul pentru biogaz. Cand biogazul se termina motorul se alimenteaza automat cu gaz. In prezent, masina dezvoltata de compania GENeco este in teste, insa daca rezultatele vor fi cele asteptate, se asteapta punerea in vanzare a catorva mii de Beetle modificate special.

foto: inhabitat.com

Chinezii de la Geely se vad pe cai mari: Vor sa se bata in limuzine cu BMW si Mercedes... VIDEO! Dacia Duster, testata de olandezi: versiunea 4X2, instabila la manevre bruste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x