Antena Căutare

Blocaj pe piata autoturismelor second-hand

E blocaj pe piata autoturismelor second-hand dupa ce taxa de mediu a crescut cu 50%, de la inceputul acestui an. Intr-unul dintre targurile din Oradea, de exemplu, vanzarile au scazut cu mai bine de jumatate, fata de acum doua luni.

Clientii, putinii care mai indraznesc sa vina, doar privesc. Iar vanzatorii nici nu mai au puterea sa-si laude marfa. Daca acum cateva luni comerciantii vindeau o masina-doua pe saptamana, acum abia daca mai vand o masina pe luna.

Nici la ghiseele unde se fac actele de vanzare a masinilor nu mai sunt cozi ca pe vremuri. Oamenii isi pastreaza banii si asteapta sa se schimbe ceva.

Cele mai multe masini scoase la vanzare sunt din categoria Euro 2. Pentru cele cu motor de 1.400 de centimetri cubi si vechime de zece ani, taxa a crescut de la 1.600 la 2.400 de euro. Pentru masinile euro 5, cu o capacitate de 3 mii de centimetri cubi, taxa a crescut de la 1.700 la 2.200 de euro.

Porsche-ul 911 Turbo al lui Beckham, vandut la licitatie pentru 217.000 $... Audi Q3 - detalii despre lansarea anticipatului crossover...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x