Căutare Live

Cauciucurile de iarnă, obligatorii în această perioadă! Semnalul de alarmă tras de polițiști: ”Echipați-vă mașina corespunzător!”

Utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie dacă circuli pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață ori polei, atrag atenția polițiștii de la Rutieră. 

Utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie dacă circuli pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață ori polei, atrag atenția polițiștii de la Rutieră.

De asemenea, conform acestora, autovehiculele care au greutate de peste 3,5 tone trebuie să fie echipate cu dispozitive antiderapante.

Cod Rutier 2018. Cât costă să îți pui cauciucuri de iarnă și ce trebuie să știi

”Aşadar, echipaţi-vă maşina corespunzător şi nu veţi fi sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea acestei prevederi legale. De asemenea, pentru deplasări în siguranţă le recomandăm conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic şi să respecte indicaţiile agenţilor de poliţie din teren. Înainte de a pleca la drum, informaţi-vă temeinic despre condiţiile meteo şi starea drumurilor, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Cod Rutier 2018. Când montezi cauciucurile de iarnă și ce amenzi riști

De asemenea, aceștia atrag atenția șoferilor că trebuie să-și adapteze permanent viteza la condițiile de drum.

”Manifestaţi atenţie sporită în zona trecerilor pentru pietoni, reduceţi viteza şi acordaţi prioritate de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea părţii carosabile. Folosiţi corespunzător sistemele de iluminare-semnalizare şi pentru climatizare. În mers, păstraţi o distanţă suficientă pentru a putea opri în siguranţă atunci când condiţiile de deplasare sunt nefavorabile”, mai spun poliţiştii, potrivit Adevărul.

E dezastru pentru proprietarii de mașini DIESEL. Ce se întâmplă în București!... Cod rutier 2019. Ce li se pregătește șoferilor în 2019: O amendă poate ajunge la 2.900 de lei...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri