Antena Căutare

Cel mai grav accident rutier din Romania, in 1980: 48 de morti si 35 de raniti

Cel mai grav accident rutier petrecut vreodata in Romania a avut loc in 1980, in judetul Botosani. In apropierea localitatii Hutani, un autobuz cu 83 de oameni s-a rasturnat intr-o mlastina si 48 de oameni au murit, iar alti 35 au fost raniti. Singura informatie publicata in presa vremii a fost doar ca un autobuz care circula pe ruta Suceava - Botosani a fost implicat intr-un accident.

Soseaua mortii, cum e cunoscut drumul dintre Botosani si Suceava, a inregistrat cel mai grav accident din Romania. Cu o graba inexplicabila, trupurile victimelor au fost ingropate, iar intreaga conducere a judetului a ajuns la Hutani.

Trupurile neinsufletite ale celor morti au fost asezate mai intai pe marginea baltii si transportate la morga cu camioanele. Ultimele cadavre au fost scoase din apa abia a doua zi, cand s-a reusit recuperarea autobuzului.

Si acum drumul este renumit din cauza numarului mare de accidente rutiere care se produc an de an. Politia Rutiera a luat o singura masura - a redus limita de viteza la 70 de kilometri pe ora.

Sursa: Antena3

FOTO! VW Passat CC facelift se destainuie... FOTO! A fost aleasa cea mai tare masina de la SEMA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x