Antena Căutare

Citroen DS4, disponibil in Romania de la 19.890 de euro

Noul Citroen DS4, care a fost declarat drept cea mai frumoasa masina a anului 2011, a fost lansata oficial pe piata romaneasca, la un pret care porneste de la 19.890 de euro (TVA inclus) pentru variantele pe benzina, si de la 21.941 (TVA inclus), la motorizarile diesel.

Modelul propune un nou tip de caroserie, un coupe inaltat cu patru usi, si se adreseaza unor clienti aflati in cautarea unor senzatii inedite la volan si care refuza compromisul. DS4 incearca sa depaseasca limitele modelelor conventionale.

Hatchback-ul cu accente premium al francezilor ofera dinamismul unui coupé, prestatiile si confortul unei berline - trei locuri in spate cu acces facil prin portierele cu clante disimulate, portbagaj de mari dimensiuni si, nu in ultimul rand, siguranta si robustetea unui SUV.

Citroen DS4 este disponibil pe piata locala in trei niveluri de echipare - Chic, So Chic, Sport Chic - si cu cinci motorizari: trei propulsoare pe benzina dezvoltate in colaborare cu BMW - un model entry-level VTi de 120 CP, un THP de 155 CP si varful de gama THP de 200 CP. Fanii dieselului vor putea opta pentru una dintre cele doua variante HDi cu filtru de particule, una de 110 CP si cealalta de 160 CP.

Pretul de pornire pentru noul DS4 in Romania este de 19.890 de euro si este valabil pentru benzinarul de 120 CP in echiparea Chic.

Aceasta include: aer conditionat manual, computer de bord, geamuri electrice, oglinzi incalzite si rabatabile, parbriz panoramic, proiectoare de ceata, radio CD cu MP3 si conexiune auxiliara, lumini LED fata si spate, ABS, AFU, REF, ESP, ASR, 6 airbaguri, asistenta la pornirea in panta si jante de 16 inch.

Sursa: Jurnalul National

FOTO! Morgan Threewheeler se descurca si cu trei roti... Masina "eco" de curse, interzisa in campionatul Formula 1000. E prea rapida!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x