Antena Căutare

Da, este adevărat! Poţi CONDUCE legal aceste maşini pe şoselele din România fără să ai permis de conducere

Potrivit legislației în vigoare, singurul lucru necesar pentru a conduce autovehicule în România fără permis este un atestat pe care îl puteți obține de la o școală de șoferi autorizată. Vârsta minimă pentru a conduce asemenea vehicule este de 16 ani, acestea reprezentând și un mijloc util prin care adolescenții pot obține experiența necesară în viitor.

Potrivit legislației în vigoare, singurul lucru necesar pentru a conduce autovehicule în România fără permis este un atestat pe care îl puteți obține de la o școală de șoferi autorizată. Vârsta minimă pentru a conduce asemenea vehicule este de 16 ani, acestea reprezentând și un mijloc util prin care adolescenții pot obține experiența necesară în viitor.

Chiar și în cazul în care aveți deja carnet de conducere, o astfel de mașină vă poate ajuta. În cazul în care aveți carnetul suspendat, puteți conduce un Bellier, Chatenet sau Aixam fără probleme.

Bellier Jade Classic - Mașina care poate fi condusă fără permis are un motor diesel cu o capacitate cilindrică de 523cm³, care dezvoltă 5,4CP. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 45km/h, iar capacitatea rezervorului este de 20 de litri. Consumul este de 3,2 litri la 100 de kilmetri, iar mașina nu cântărește decât 390 de kilograme.

Aixam Coupe - Are un motor cu o capacitate cilindrică de 400 cmc care dezvoltă, la fel ca modelele precedente, 5,4 cai putere. Astfel, viteza maximă este de 45km/h.

Chatenet CH26 - Brandul a lansat modelul CH26 care are un motor cu o capacitate cilindrică de 523cmc, care dezvoltă 5,4CP. Viteza maximă este de 45km/h, iar consumul este de 3 litri pentru fiecare 100 de kilometri.

COD RUTIER 2018. E oficial: De la 1 august, niciun șofer nu va mai plăti amenzile integral... Mașinile cu volan pe dreapta, interzise! Din cauza lor sunt provocate prea multe accidente grave!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x