Antena Căutare

„Atenție, poate fi periculos!”. De ce nu ar trebui să lași dezinfectant de mâini în mașină

Câțiva specialiști în sănătate au avertizat că dezinfectantul pentru mâini nu ar trebui să fie lăsat în mașină, deși multe persoane preferă să îl păstreze acolo, pentru a-l avea la îndemână.

„Atenție, poate fi periculos!”. De ce nu ar trebui să lași dezinfectant de mâini în mașină
„Atenție, poate fi periculos!”. De ce nu ar trebui să lași dezinfectant de mâini în mașină | profimediaimages.ro

Cea mai bună soluție de curățare, și în contextul pandemiei de coronavirus, rămâne săpunul. Însă, dezinfectantul de mâini poate fi util, în situații în care spălatul pe mâini cu apă și săpun nu se poate face.

Potrivit unor specialiști, în mașină, din cauza temperaturilor ridicate ce se pot înregistra, alcoolul din dezinfectantul de mâini se poate evapora.

Cum îți poți pregăti acasă cel mai bun dezinfectant de clătit gura, împotriva COVID-19! Medicul român al lui Michael Jackson: „Aceasta este rețeta”

Astfel, dezinfectantul de mâini ar putea deveni ineficient în a ucide bacteriile și virusurile.

Descoperire de maximă importanță! Un antioxidant te ferește de formele severe de COVID-19! Ce trebuie să faci ca să îl ai în organism. Costă ZERO lei!

De asemenea, dezinfectantul de mâini cald poate irita pielea. În plus, dacă se scurge în mașină, dezinfectantul de mâini ar putea strica suprafețele.

Veste cruntă pentru milioane de șoferi români! Ce se întâmplă cu asigurarea RCA... Examenele pentru permisul de conducere se reiau, dar cu reguli noi. La traseu, maşina va fi dezinfectată după fiecare el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x