Căutare Live

DN 11C va fi închis până la sfârşitul lunii august, în judeţul Covasna, din cauza unor lucrări

începând de marţi şi până în 31 august, circulaţia rutieră se închide pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 11C km 22 + 875 - km 23+030, judeţul Covasna, în vederea executării lucrărilor de reparaţii la drum.

Drumul naţional DN 1B este închis circulaţiei, de marţi dimineaţă până joi seară, în judeţul Prahova, întrucât se fac lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 9+920 Ploieşti-Măneciu. Totodată, începând de marţi şi până în 31 august, este închis şi DN 11C, în judeţul Covasna, unde se fac reparaţii la drum.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că, în perioada 23 iulie, ora 9.00 - 25 iulie, ora 21.00, circulaţia rutieră se va închide pe DN 1B km 5+790, în vederea executării lucrărilor de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată, km 9+920, Ploieşti-Măneciu, judeţul Prahova.

În această perioadă, circulaţia rutieră se va desfăşura pe ruta alternativă DN 1A, km 90+560 (Boldeşti Scăieni - Pod Telejean) - DC 159 - DN 1B, km 11+500 (Bucov).

De asemenea, începând de marţi şi până în 31 august, circulaţia rutieră se închide pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 11C km 22 + 875 - km 23+030, judeţul Covasna, în vederea executării lucrărilor de reparaţii la drum.

În intervalul menţionat, circulaţia rutieră se va desfăşura pe ruta alternativă DN 11B km 0+000 (Târgu Secuiesc) - 39+609 (Cozmeni).

Sursa : news.ro

Peste jumătate de milion de mașini Volvo chemate în service. O defecțiune la motor poate provoca un incendiu... O mașină a intrat pe contrasens în județul Galați și a provocat un accident soldat cu rănirea gravă a unui adolescent de...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri