Antena Căutare

Eva, mai sexy ca niciodata

Morgan renunta un pic la romantismul modelelor sale, pentru a pasi direct in viitor, cu EvaGT.





Pentru cei de la Morgan, misiunea s-a dovedit a fi una destul de usoara, asa ca, din 2012, marca din Malvern va avea un nou model. De data aceasta, masina nu va fi doar una care sa straluceasca la concursurile de frumusete pentru masini retro, ci un GT veritabil, cu un design futurist, cat se poate de periculos pentru rivalii italieni.

EvaGT renunta la orice retinere, atunci cand vine vorba de linii avangardiste, dar pastreaza elemente definitorii pentru aparteneta la marca, cum ar fi capota lunga, forma calandrului sau linia plonjata a plafonului. Conformatia interiorului va fi de 2+2 pasageri, iar materialul utilizat in mod preponderent va fi aluminul.

Ceea ce va interesa pe toata lumea, este motorizarea pe care au ales-o britanicii pentru noul lor coupe. Cea mai evidenta dovada a revenirii in prezent a lui Morgan este propulsorul de origine BMW care isi va gasi loc sub capota lui EvaGT. Unitatea va oferi peste 300 CP si o viteza maxima de 274 km/h, datorita adoptarii unei turbine.

Transmisia disponibila va fi cu sase trepte, manuala sau automata. In cazul in care gentleman-ul din tine simte ca poate astepta 2 ani, nu este de ajuns doar atat. Morgan percepe un acont de 5000 de lire, pentru masina care va costa 85.000 de lire. Cine spunea ca fericirea nu se poate cumpara?

sursa: Top Gear

Crossover-ul MINI Countryman, ataca Romania... Lamborghini Estoque: Marele sef de trib revine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x