Antena Căutare

Ferrari anti-radar

Din ciclul “Mami, germanii cei rai si-au batut iar joc de masina mea”, va prezentam un 458 Italia modificat genetic.

Ne-am invatat de mult timp ca aproape orice tentativa germana de tuning sa se soldeze cu rasete sau cu grimase pline de deruta, din partea celor slabi de inger. Treaba risca sa devina din amuzanta, de-a dreptul tragica, in momentul in care subiectul fanteziilor germane este o masina italiana.

Un Ferrari, de exemplu. Firma Cam-Shaft l-a luat in vizor pe 458 Italia, aplicandu-i un kit pe cat de inutil, pe-atat de infantil.

2010/06/03//55392-f2.jpg

Ramasi cu sechele, probabil, dupa ce au urmarit prea multe secvente ale Razboiului din Golf, germanii si-au zis ca treaba aia cu avioanele stealth trebuie sa fie tare cool, mai ales daca le apartine americanilor. Astfel, cu inima la avionul de vanatoare F-117, germanii l-au masacrat pe 458 Italia, intr-un fel in care chiar nu ne-am dori sa-l vada signore Enzo. Nu de alta, dar batranul nu era chiar cel mai mare fan al Americii.

2010/06/03//55393-f3.jpg

Vopseaua mata, aplicata pe coupe-ul italian, nu ar fi fost de ajuns pentru a evoca spiritul lui F-117, asa ca cei de la Cam-Shaft au pus la vedere inscriptiile intalnite de obicei pe fuselajul avionului de vanatoare, plus imitatiile de nituri.

Nu stim cum ar fi o plimbare intr-o masina pe care scrie "Beware of Jetblast" sau "Danger- Ejection Seat", dar stim sigur ca, daca unii considera asta cool, atunci noi preferam sa ramanem niste tipi uncool.

sursa: topgear.ro

FOTO / Noul Volkswagen Polo V Sedan - Pe placul romanului... Un BMW caruia sa nu-i spui M1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x