Antena Căutare

FOTO! BMW M3 tunat pentru curse

Unii dintre tunerii germani nu au prea multe retineri atunci cand se apuca de un proiect.

De exemplu, CPL Automotive a anuntat modelul special BMW M3 GT ″Interceptor″, bazat pe M3 GTS. Tunerul incearca sa reproduca aspectul de masina de curse M3 GT, care a participat la cursa de 24 de ore la Nürburgring si a terminat pe locul al doilea.

CPL Automotive ofera un kit de caroserie realizat din fibra de carbon, care include spoilerul frontal, capota, aripile cu orificii, praguri laterale, spoiler spate si eleron. Pachetul este alcatuit si dintr-un set de jante care au dimensiuni de 19 inci si punctul de blocare central.

Pentru interior, tunerul a adaugat o cusca de protectie de la Wiechers si scaune Recaro decorate cu negru si portocaliu. Modificarile au continuat sub capota, iar acolo CPL Automotive a modificat unitatea centrala a motorului pentru ca el sa livreze 592 CP. Sistemul de evacuare standard a fost inlocuit cu unul mai performant, realizat din titan, de la Akrapovic. Suspensiile sport de la Bilstein fac parte din pachet.

Daca te intrebi cat costa toata treaba asta, ar trebui sa stii ca fara taxe, in Germania, pretul este de aproximativ 69.000 de Euro. Costul masinii ″sacrificate″ nu este inclus.
Nu rata galeria foto preluata de pe topgear.ro!

Saab solicita plasarea sub protectia Legii falimentului... Opel aduce la IAA "moto-masina" de 1€... per kilometru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x