Antena Căutare

FOTO: BMW seria 1 M in varianta RevoZport

Luna trecuta tunerul asiatic RevoZport l-a prezentat pe Mercedes-Benz clasa E Coupé Rezonance. Acum, tunerul propune un pachet de modificari pentru BMW seria 1 M, pe care l-au botezat Raze. Masina a fost accesorizata cu multa fibra de carbon, care este materialul principal de lucru al companiei RevoZport. In urma modificarilor, BMW seria 1 M a slabit cu 60 de kilograme.

Daca privesti masina la exterior, vei vedea ca fibra de carbon isi face simtita prezenta mai intai in partea frontala a masinii, in jurul grilei si pe la spoiler.

Capota a fost decupata in doua locuri, iar plafonul a fost si el schimbat pentru a fi mai usor. Tot pentru reducerea greutatii a fost inlocuit si capacul portbagajului, pe care RevoZport a proptit un eleron.

Partea din spate gazduieste un difuzor si tevile realizate din titan. Uita-te la profilul masinii si vei observa pragurile noi, oglinzile invelite in fibra de carbon si jantele vopsite cu negru lucios.

Imediat dupa ce deschizi portiera esti asaltat de panourile din fibra de carbon si insertiile din acelasi material pe la volan, pe plansa bordului si pe coloana centrala.

Daca te-ai lamurit ce e si cu interiorul, ar mai fi ceva de mentionat legat de motor. Acesta a primit un intercooler, un filtru de aer performant si o modificare pe la unitatea centrala (ECU). Totusi, nu stim ce impact vor avea schimbarile asupra performantelor, pentru ca RevoZport nu a mentionat nimic in acest sens.

Vezi galeria foto de mai jos, preluata de pe topgear.ro!

sursa: topgear.ro

Primul echipaj de elita al Politiei Rutiere va fi echipat cu un Lotus Evora S, primit gratuit... Mister Bean si-a avariat McLaren-ul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x