Antena Căutare

FOTO! Renault Megane ia o doza de Monaco GP

In urma cu ceva timp, apreciam cu totii eforturile prin care Laguna Coupe incearca sa se faca iubita, cu ajutorul editiei speciale Monaco GP. Acum, a venit randul lui Megane Coupe sa treaca pe la sala de forta, numai ca de data asta, avem un lucru de adaugat: ne place.

Vopsita intr-o nuanta de alb botezata Etoilé de catre francezi si asortata cu insertiile negre de la nivelul oglinzilor retrovizoare si a farurilor, editia speciala a compactei in doua usi aduce o parte din bunatatile nivelului de echipare GT.

Barele de protectie si jantele de 17 inchi sunt din partea casei. In habitaclu, atmosfera este imbunatatita cu ajutorul insertiilor de culoare alb perlat, precum si a emblemei de numerotare a masinii. Sa nu uitam de covorasele speciale, care nu vor adauga niciun kilometru in plus la viteza maxima, dar care au rolul lor clar in actiune. Oricare ar fi el.

Seria limitata Monaco GP va fi disponibila pentru toata gama lui Renault Megane Coupe, incluzand aici dCi-urile 130, 160 si 110 EDC, precum si Tce-urile 130 si 180.

Insa cel care merita din plin atentia ta va fi RS-ul, care pune la bataie 250 CP si 340 Nm de cuplu, scosi din binecunoscutul motor turbo de 2,0 litri.

Pentru ca toti sa stie ca nu au de-a face cu orice Megane, si mai mult, nu cu orice Monaco GP, RS-ul vine incaltat cu jantele KEZA de 18 inchi.

Monaco GP va ajunge pe strazi incepand cu luna martie, dupa prezentarea oficiala care va avea loc la Salonul Auto de la Geneva, iar rabdarea ta ar face bine sa nu te tradeze. Macar acum.

Sursa: Top Gear

Carburantii se scumpesc din nou!... FOTO! Mini Cooper SD - "Tractorul" de curse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x