Antena Căutare

Ghidul cumparatorului: BMW M3 (E46, 2000 - 2006)

Prezentat pentru prima oara la Salonul auto de la Frankfurt, acest M3 a fost lansat pe piata in octombrie 2000. BMW, gata sa exploreze fiecare posibilitate si sa aiba castiguri cat mai mari, a scos varianta cabrio in martie 2001. Apoi, dupa inca doi ani, a pus in vanzare modelul M3 CSL. Mai usor, mai rapid, mai aproape de extrem (si mult mai scump), acesta s-a dovedit cel mai performant M3 E46.

A detine un M3 nu a fost niciodata o optiune ieftina, dar satisfactiile sunt foarte mari. Totusi, dupa investitia initiala - gandeste-te la un model din 2003 cu toate optiunile, la vreo 19.000 euro - nu mai pare chiar atat de scump.

Pentru ca are la baza o masina de serie, piesele si alte consumabile sunt surprin chiar ieftine. Revizia este putin mai scumpa decat pentru un seria 3 normal, dar nici macar aproape de ceea ce te-ai astepta de la o masina de un asemenea calibru.

Pentru cei cu putine cunostinte despre masini, un M3 poate parea un seria 3 normal, cu toate ca este un seria 3 cu atitudine. Dar pentru cei mai priceputi, un M3 este versiunea extrema: aripi umflate, capota bombata, 4 tevi de evacuare, prize de aer false pe aripile din fata - toate sunt combinate pentru a crea un treiar cu totul extraordinar.

CITESTE mai multe in Top Gear!

Mercedes prezinta maruntaiele masinii lui Schumi... Drive Test: Infiniti FX 30d AT, pentru animalele responsabile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x