Antena Căutare

Glontul argintiu

Rusilor le place foarte mult Marea Britanie, cel putin daca judecam dupa numarul de milionari in dolari care au emigrat din tara tatucului Putin, cu tot cu imperiile lor financiare.

Indiferent cat de departe ar fi de mama Rusia, cei care misuna prin cercurile frecventate de Abramovich au la indemana ceva ideal pentru a alina dorul de casa, pastrand batul tipic englezesc bine infipt, la locul lui.

Firma ruseasca de tuning Topcar il transforma pe Continental Gt, dintr-un coupe grandios si puternic, intr-un sarcofag gotic de cursa lunga, insa in mod paradoxal, nu afecteaza iremediabil prea multe retine.

Pentru 30.000 de euro, adica echivalentul unui bacsis lasat la L'escargot, de exemplu, magnatii pot primi destule modificari pentru Bentley-ul lor, incat sa se declare in mare parte multumiti.

Ca sa incepem cu inceputul, nu putem ignora LED-urile de zi, tipice oricarui program de tuning cu intentii serioase. Noile bare de protectie aduc aerul lui Conti Supersports.

Acelasi lucru se poate spune atat despre carenajul negru al farurilor, cat si despre designul capotei, care a primit doua prize de aer din carbon.

Tot din carbon este si eleronul neasteptat de discret. Interiorul, ramane neatins, nefiind victima vreunei enormitati ca cea a celor de la Dartz cu tapiteria lor de balena. Cineva va fi concediat pentru nesupunere.

sursa: topgear.ro

Infiniti, cu ochii larg inchisi... Volvo C60 2012 decapotabil, "scapat" pe Internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x