Antena Căutare

Hyundai i40, prima asiatica premiata cu EuroCarBody Golden Award

Hyundai i40 a primit prestigiosul premiu EuroCarBody Golden Award, in cadrul evenimentului organizat anul acesta la Frankfurt, in Germania, surclasand noua dintre cei mai mari producatori din Europa si Japonia. Printre competitorii inscrisi in concurs s-au numarat modele ale marcilor Audi, BMW, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Land Rover si Volkswagen.

Locul al doilea in acest clasament a fost adjudecat de modelul Audi A6, cu 35,86 puncte. Pe locul al treilea s-a clasat modelul Mercedes B-Klasse, care a obtinut 34,66 puncte.

Juriul a apreciat i40-ul in ansamblu si valorificarea materialelor utilizate, precum si eficienta procesului de productie a sedanului Hyundai, care a obtinut un scor de 37,98 puncte dintr-un maxim de 50 puncte posibile, Hyundai obtinand astfel o victorie clara in fata celorlalti concurenti.

Utilizarea otelului cu rezistenta crescuta, impreuna cu puncte de legatura imbunatatite ale structurii, confera sasiului usor al modelului i40 eficienta sporita in absortia energiei provenite din impact, fapt care sporeste siguranta pasagerilor in cazul unui accident - caracteristici recunoscute de catre juriul EuroCarBody 2011.

Disponibil in variantele de caroserie wagon si sedan, noul i40 a fost proiectat si dezvoltat in Europa, special pentru piata europeana. Pachetul complet de garantie Hyundai „5 Year Triple Care" furnizeaza cumparatorilor europeeni satisfactia si linistea absoluta datorita celor 5 ani de garantiei integrala fara limita de kilometri, asistenta rutiera si verificari tehnice perioduce gratuite ale starii vehiculului.

Organizate de Automotive Circle International, o asociatie compusa din furnizori si producatori din industria auto, premiile EuroCarBody au fost acordate in urma voturilor unui juriu format din peste 500 delegati, incluzand experti din industrie din toata lumea.

Expozitie de masini, in Munchen... Electric! Chevrolet-ul Spark, "curentat" la 220v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x