Antena Căutare

IPOTEZA: Towny, numele noii Dacii de oras?

Cinci usi, cinci locuri, 5.000 de euro! Dacia, specialistul "low-cost", isi continua ofensiva cu o citadina. Daca acum cateva luni insa, presa germana avansa numele "Citadine" pentru noul model, francezii de la L'Argus pariaza pe "Towny".

Dezvoltarea unui automobil de oras ieftin, pozitionat sub Sandero, e sigura, fiind confirmata de Dacia. Dar, oficial, alte detalii nu se cunosc.

Jurnalistii francezi avanseaza numele "Towny" (ce se poate traduce, din engleza, prin "de oras") pentru noul model Dacia si merg pe ipoteza avansata de mai toata presa de specialitate: un pret de baza de circa 5.000 de euro si o platforma "low-cost", comuna cu Nissan.

Dar vin cu o noutate in ceea ce priveste design-ul. L'Argus prezinta un automobil cu o identitate clara, ce preia si reduce la scara noile linii Dacia, exersate pe monovolumul Lodgy, ce se remarca prin calandrul impozant si blocurile optice de mari dimensiuni, plonjate pe laterale. Din profil, "Towny" aduce cu Sandero, mai ales la nivelul usilor. Iar spatele duce cu gandul catre Nissan Micra, cu exceptia "stopurilor" cu look de Lodgy/Dokker.

Cu un gabarit de circa 3.70 metri, masina va rivaliza cu modele precum Volkswagen Up!, Skoda Citigo si Seat Mii, fara a uita de Renault Twingo, care, in versiunea cu 3 usi.

Foto: L'Argus

Maserati si Ferrari au intrerupt productia... Facelift pentru Chevorlet Cruze sedan si hatchback...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x