Antena Căutare

Land Rover dezvaluie pretul pentru noul Evoque. Afla cat costa!

Dupa aproape un an de cand a fost anuntat cel mai important Range Rover din ultimul deceniu, Land Rover a dezvaluit presei internationale pretul pentru varianta de productie a noului Evoque - 29.990 euro pentru varianta cu 5 usi.

In perioada premergatoare lansarii, LR a facut mare tam-tam cu privire la cantitatea de materiale ultrausoare folosite pentru constructia lui Evoque, variind de la otel Boron pentru sasiu pana la aripi din materiale compozite, magneziu pentru podea si aluminiu pentru acoperis, capota si elemente ale suspensiei.

Din fericire, LR s-au tinut de cuvant si acestea vor ajunge pe varianta de serie a micului Range Rover, impreuna cu materiale plastice reciclate pentru elementele bordului, toate acestea reducand greutatea SUV-ului compact la 1673 de kilograme. Asta inseamna cu 35% mai putin decat greutatea totala a unui Range Rover Sport si un consum (cel putin) laudabil pentru motorul turbo de 240CP - 8.7l/100km in regim mixt. Suta la ora este atinsa in doar 7.1 secunde, o cifra impresionanta avand in vedere ca un Range Rover cu motorul V8 supraalimentat o face in 7.5 secunde.


Tot articolul, in Top Gear


Turul Frantei: Renault Megane ST, o surpriza placuta!... Record de viteza pe A1: Un sofer, prins cu 225 km/h...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x