Antena Căutare

Mansory isi lasa amprentele pe Audi R8 V10 Spyder

Unii nu si-au revenit inca dupa Salonul Sema care s-a desfasurat anul acesta in Las Vegas si isi arata noile propuneri de tuning. Un exemplu in acest sens ar fi cei de la Mansory, care s-au ocupat de un Audi R8 V10 Spyder.

Cu ochiul liber vei observa la exterior ca modelul a primit un pachet cu scopul de a-l face sa para mai agresiv. Astfel, au fost montate mai multe elemente, printre care un spoiler frontal, niste praguri laterale dubioase si un eleron pe care l-ai putea zari si de pe Marte, daca te-ai ambitiona putin.

Sa nu uitam bara de protectie care a fost crestata de Mansory si setul de jante scoase parca din lumea intunericului si accentuate cu insertii din fibra de carbon. Nu stim daca ar castiga vreun premiu de frumusete, dar stim ca au dimensiuni de 20 de inci.

Citeste tot articolul in Top Gear!

Tata Nano a fost... vitaminizat... FOTO! Alltrack, un VW Passat deghizat in crossover...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x